oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Komu sie w koncu udalo
Cavantar

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Czy komus sie w koncu to udalo

Ja probuje od 4 miesiecy zaczynalem z wielkim zapalem mialem pare dosc duzych sukcesow i sam nie wiem w koncu czy to prawda. Przeczytalem wszystkie E-Booki o oobe probowalem wszystkiego

Prosze wszystkich ktorym sie udalo OOBE o wypowiadanie sie w tym poscie lub po prostu o poadanie numer GG zeby pogadac

Pozdrowka

Ten post edytował Cavantar
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Quel

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Też mam do tej pory duże problemy ze stwierdzeniem, czy to jest prawdziwe, że moje ciało astralne wychodzi 'na spacer'. Większość z nas popełnia ten błąd, iż myśli zbyt schematycznie. To tak jak z cofaniem się do przeszłości. Pierwsza i najczęściej ostatnia myśl takich ludzi to: wehikuł czasu. Ja uważam, iż nasze ciało nie porusza się po świecie fizycznym, to nie jest tak, że ono nagle unosi się nad CF i jest materią. Traktuję ciało astralne jako zdolne do przemieszczania się 'czwartym wymiarem'.

Poza tym, nie uważam, iż to, czy to jest prawdziwe (wielu by to chciało udowodnić), jest tak istotne. Zależy dla jakich celów ktoś to praktykuje.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park