Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Stań się pomocnikiem, wspomóż innych radą
SORROW
post 07.02.2007 - 11:45
Post #1

Guests

Ostatnio na naszym Forum pojawiło się sporo nowych osób szukających za wszelką cenę porad , pytających , błądzących. Niektóre spośród nich wbijają się w jakiś temat zupełnie nie związany z ich problemem i szukają pomocy, albo tworzą nowe tematy nie szukając odpowiedzi tam ,gdzie ona już się znajduje . Z drugiej strony jest też sporo osób mocno"siedzących" w temacie oobe, ld . Może warto by było stworzyć temat (j/w) w którym każdy podał by jeden opracowany ,lub praktykowany przez siebie sposób na osiągnięcie czegokolwiek (związanego oczywiście z etmatyką) . Może to być sposób najlepszy waszym zdaniem do osiągnięcia transu ,do wejścia w focus10, do zapamiętywania snów , aż do powiedzmy opuszczenia ciała .
Tak więc kto ma coś ciekawego/sprawdzonego zapraszam !
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Militar
post 09.02.2007 - 13:28
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 83

co do dzieci na forum to jestem w stanie sprawdzić czy ktoś jest pełnoletni czy nie ale ponieważ nigdy wcześniej nie prowadziłem tego rodzaju badań nie mam pewności co do wyniku (temat grupy radiestezyjnej wraca jak bumerang ale shala ostatnio zaopatrzyła sie w wahadło i idzie jej nieżle więc jestem dobrej myśli )no i liczba kandydatów jest zatrważająca zdaje sie że bez mała pół tysiąca kont już jest. jakby co służę pomocą jeśli są jacyś podejrzani delikwenci :D podający się za dorosłych żeby wziąść udział w kursie
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic