Widać nietuzinkowosc, wielka roznorodnosc w twojej wypowiedzi oraz pewna dojrzalosc duszy jesli tak to moge ujac. Z pewnoscia jestes gotow na wielkie wyczyny w tym zyciu, nie pozostaje mi nic innego jak zyczy tobie i innym takiej postawy bo sukcesu nie trzeba - sam przyjdzie. Zreszta to co napisales samo w sobie jest wielkim sukcesem (naprawde), chcialem zacytowac pare troich zdan ale po chwili namyslu doszedlem do wniosku ze nie wypada.
Mam tylko taka mala rade dla ciebie... jesli juz osiagniesz i opanujesz PA nie zatrzymuj sie jak inni poniewaz jest jeszcze wiele rzeczy, spraw do odkrycia, idz naprzod bracie - szacunek, masz moje pełne poparcie bedziemy stac za toba murem :)
Sam kiedys zaczynalem z podobna postawa do twojej. Nie sztuką jest opierac sie jedynie na praktyce, sztuka jest łaczenie teorii z praktyka.
acha i jeszcze jedno : "Sam mam wiele problemów, ale pomagając wam pomagam sobie." - Piękne a do tego jakie prawdziwe :) pozdrawiam no i dodam jeszcze cos od siebie na zakonczenie posta.
Strach jest iluzja w kazdym wymiarze po uswiadomieniu sobie prawdy - jaką jest niesmiertelnosc kazdej duszy.
I taki mały apel : pomagajmy sobie nawzajem na bazie wlasnych doswiadczen oraz wiedzy jakie one niosą, nie musimy odsylac nikogo do ksiazek roberta M. badz innych szanownych jegomosci.
Artur jesli USPUO jest wyjsciem przez wibracje to polecam mojego posta w oficialnym watku (
http://www.oobe.pl/park/index.php?showtopi...21&start=21 )
Pozdrawiam serdecznie :)