oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Z przekręcania w OBE?, pomóżcie
zaku
post 01.02.2007 - 20:36
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Chciałbym zadać pytanie. Codziennie budzę się w nocy z powodu niewygody. Przekręcam się na drugi bok i idę spać. Usypiam. Gdzieś czytałem że podczas przekręcania się[nadal jesteśmy omamieni naszym snem(Ja rozbudzam się trochę)] możemy się nie po prostu nie przekręcić i czekać. Po jakimś czasie powinny zjawić się wibracje i powinniśmy doświadczyć OBE? Mam rację?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
SadaM
post 09.02.2007 - 15:57
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Dokładnie. Żeby mieć oobe, nie potrzeba się rozluźniać, wchodzić w trans, mijać hipnagogie. Oczywiście jeśli to potrafimy to bardzo dobrze, mamy większą kontrolę nad całym procesem. Można nawet stwierdzić, że jest duże prawdopodobieństwo, że wyjdziemy wtedy kiedy chcemy. Jednak najprostszą metodą jest odzyskanie świadomości we śnie. Tylko, że to nie zależy od nas(przynajmniej nie bezpośrednio). Kiedy już odzyskamy świadomość, uświadamiamy sobie, że śpimy, cofamy się do ciała. Teraz ważne, żeby nic nie robić tylko zachować świadomość. Przychodzą wibracje, które po chwili mijają, a my jesteśmy już nad naszym ciałem. Otwieramy oczy i życzę dobrej zabawy.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park