Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Musze Sie Tym Podzielic :p
firmasons
post 29.11.2007 - 19:58
Post #1

OBE Maniak 65
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 341

No wiec dzisiaj sobie po szkole postanowilem z kolega pojsc do skelpu. Ze ostatnimi czasy mam straszne pustki w budzecie domowym i jestem totalnie splukany to poprosilem kolege zeby mi pozyczyl a ja mu jutro oddam bo akurat znalazlem ostatnio przypadkowo pieniadze a mianowicie 20 zl . Uszczesliwiony tym faktem i pewien ze w domu czeka na mnie 20 zl "szalalem dowoli" :D (oczywiscie w miare mozliwosci mojej kieszeni :D ). Przyszedlem do domu juz dawno po tym incydencie szczesliwy ze mam darmowa kase, zmeczony po szkole poszedlem sie wykapac no i tak sobie pomyslalem ze milo byloby zobaczyc te pieniadze . Ale zaraz ..... przeciez gdzie ja je znalazlem ? Czy to na pewno ja je znalazlem ? Przeciez widzialem je w "kuferku" a juz go dawno nie mam... Nieeee to mi sie snilooo !!!!!!! Aa bylem pewien po prostu pewien widzialem obraz przed oczyma tych pieniedzy ...smieszna historia kumpel do teraz sie ze mnie smieje :D
A najciekawsze ze do teraz nie jestem pewien czy je znalazlem czy mi sie to snilo :P
Zbyt realne ostatnio miewam sny zdecydowanie zbyt :P
Mieliscie cos podobnego ?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
firmasons
post 29.11.2007 - 20:13
Post #2

OBE Maniak 65
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 341

CYTAT
Nie za bardzo ostatnio pracujesz nad wychodzeniem

Odpowiem tak :
Wczesniej na prawde za kazdym razem udawalo mi sie osiagac stany bliskie oobe badz juz doswiadczalem oddzielenia przy metodzie 4+1 ..czesto czulem wibracje...od juz paru miesiecy cos sie zmienilo nie potrafie nic ...czuje ze sie bardzo uwstecznilem nie mialem wyjscia nawet spontanicznego zadnych wibracji piskow nic podkreslam wczesniej dzialo sie to nawet spontanicznie. Nie wiem od czego to zalezy wiem ze teraz jestem jakby "zablokowany"
Brak motywacji ?
Profile CardPM
+Quote Post
starr
post 29.11.2007 - 20:46
Post #3

Guests

Kiedys bylem na pielgrzymce ze szkołą.Ogólnie religie mialem gdzies, pojechalem bo szykował sie kilkudniowy melanż.Przez ten czas jarałem cały czas i sporo tez wypilem
Wróciłem do domu rano, cholernie zmeczony.Gdy wzialem prysznic poczulem sie dziwnie, zaczalem caly sie trząść, nie moglem opanowac tych dragwek- najbardziej trzesly mi sie rece.Pomyslalem ze gdy jeszcze zajaram to sie uspokoje.mialem jeszcze ostatnie szkło wiec szybko je spalilem i od razu poczulem sie lepiej.Juz sie nie trzeslem , tylko zachcialo mi sie tak spac ze od razu walnalem sie na wyrko.
Obudzilem sie i przypomnialem ze jednak mam jeszcze polke zielska w kurtce.Wstalem z lozka, otworzyłem szafke- patrze do kurtki- jest.Chowam spowrotem.
Otwieram oczy..zaraz, zaraz przeciez juz mi nic nie zostalo..Ja nie mialem juz wiecej jamby..Nagle zonk!Uswiadomilem sobie ze to byl sen, ja wogle nie wstawalem z łóżka.Te kilka chwil gdy wstalem z lozka i podszedlem do szafy bylo snem.Naprawde o bylo takie ralistyczne, pierwszy raz mial tak wyrazny sen, niczym sie nie roznil od śf.Poza tym sen tak sie wkomponowal w rzeczywistosc, ze gdyby nie ten maly szczegol pewnie do tej pory bym sadzil ze to dzialo sie naprawde.
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic