oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Pytanko, mam zapytanie
Minotauro
post 01.12.2007 - 14:23
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

co to jest to OSPUO??? czy jakos tak???
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Ferenczy
post 01.12.2007 - 21:58
Post #2

Dusza Towarzystwa

Notatnik

nie wiem czy glupie pytanie i nie bede dla iego nowego temetu zakladal ale moze ktos dokladniej objasnij

PARK (CENTRUM PRZYJĘĆ): kreacja stworzona przez ludzką cywilizację zamieszkującą Ziemię wicie tysięcy lat temu; stacja przesiadkowa mająca na celu złagodzenie szoku pośmiertnego; cechuje się autonomicznością, a jedynym występującym tu uczuciem jest MIŁOŚĆ.

bo ja troche tego nie czaje :P

jak konkretnie trafic do "parku" ;]

+Quote Post
student
post 01.12.2007 - 22:11
Post #3

Członek Rodziny

CYTAT(Ferenczy @ 01.12.2007 - 21:58) *
nie wiem czy glupie pytanie i nie bede dla iego nowego temetu zakladal ale moze ktos dokladniej objasnij

PARK (CENTRUM PRZYJĘĆ): kreacja stworzona przez ludzką cywilizację zamieszkującą Ziemię wicie tysięcy lat temu; stacja przesiadkowa mająca na celu złagodzenie szoku pośmiertnego; cechuje się autonomicznością, a jedynym występującym tu uczuciem jest MIŁOŚĆ.

bo ja troche tego nie czaje :P

jak konkretnie trafic do "parku" ;]

W/g trylogii Monroe jest to miejsce do którego kierują Cię przewodnicy w tamtym świecie o ile
uda sie Tobie przebrnąć przez terytorium systemu przekonań.
Jak tam trafić to raczej kwestia doświadczenia, prawdopodobnie należy przyjąć za fakt istnienie takiego a nie innego systemu, czyli wyzbyć się naszych przekonań co do wyglądu życia po śmierci jak i przywiązania
do tego co fizyczne.

Bardziej ogólnie to kwestia myślenia.

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park