oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Powrót, Jestem poczatkujacy
mariusz231
post 08.02.2007 - 15:24
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Guests

Notatnik

1.Jestem poczatkujacy mialem oobe, latalem nad lóżkiem ale balem się otworzyc oczow i po chwili sie obudzilem tylko ze to oobe jakby podswiadomie ja niewiedzialem jeszce o tym (oobe) ze cos takiego istnieje i samo mi to przyszlo mam pytanie jesli "specjalnie" wejde oobe to jka wyjść . Wibracji jeszce nie mialem

2. Chcialbym pogadać z jakąś doświadczoną osoba na gg moje gg 9587699
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
SadaM
post 10.02.2007 - 19:43
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Paciorek, wiem o co ci chodzilo z tymi dlonmi. Nie chodzi o to, zeby sie w nie wpatrywac, tylko o to ze za kazdym razem kiedy sie na nie spojrzymy to robimy krotki test rzeczywistosci(tu puszczamy wodze wyobrazni, tworzymy budynek, unosimy sie w gore). Jesli sie nic nie stanie, to znaczy ze jest to rzeczywistosc. I tak za kazdym razem, kiedy patrymy na rece, aby weszlo nam to w nawyk podczas gdy nieswiadomie spojrzymy na rece w snie. Nie musza byc to rece, moze byc to zupelnie co innego, rece to tylko jeden z miliona innych sposobow. Mozemy robic testy co 5 min, co godzine lub co dwie. Wazne, zeby weszlo nam to w nawyk i nie zapomniec o tym.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park