Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Super Sposob Na Oobe, zobaczcie :P
Minotauro
post 01.12.2007 - 20:11
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 2740

METODA WIZUALIZACJI: Wyobraź sobie siebie samego chodzącego po całym domu rozmawiającego z ludźmi. Przenoś swą świadomość to do ciało urojonego to do fizycznego zacznij zadawać sobie pytanie: "który z nich to ja" staraj się wmówić sobie, że twoje ciało fizyczne, to tak naprawdę tylko złudzenie, że żyjesz w tym drugim świecie. Po pewnym czasie możesz się zorientować, że tak też jest w rzeczywistości.

jak dla mnie niezle, trzeba miec dobra wyobraznie i potrafic wykreowac obrazy ktore sa ci potrdzebne, ale jak dostaniesz sie w dobry trans, jest duze prawdopodobienstwo sukcesu!!!!!!
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
raffal
post 02.12.2007 - 20:47
Post #2

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 2764

Tak wizualizacje moga byc skuteczne. Ja swego czasu nie majac jeszcze pojecia o jakichkolwiek technikach obe cwiczylem wizualizacje. Nie pamietam autora ale byl to miesieczny zestaw cwiczen wizualizacyjnych na kazdy dzien. Cwiczac je regularnie wielokrotnie przytrafialy mi sie ciekawe efekty. Jak sie duzo wizualizuje przestrzenne obrazy do ktorych czlowiek przenosi cala swoja swiadomosc to pozniej bardzo czesto mozna uzyskac swiadomosc podczas obe , ktore dzieja sie nieswiadomie kazdej nocy.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic