oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Psiball'e
Ferenczy
post 02.12.2007 - 20:54
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Psi Ball jest kulą energii stworzoną przez siły psychiczne. Każdy człowiek za pomocą swoich sił PSI może stworzyć takiego PSI Balla. Energia , którą stworzymy wcale nie musi mieć kształtu kuli możemy nadać jej dowolny kształt i dowolne właściwości np. kolor , wielkość , może ona płonąć , być pod napięciem , wodna itd. Taką kulę energii można rzucić w coś lub w kogoś. Raczej nic ona nie zrobi ale zdarzały się takie przypadki i jest to możliwe. Jest to zależne od siły koncentracji jaką włożyliśmy w stworzenie takiej kuli i od jej właściwości. W najgorszym wypadku dostanie taką kulą może nas zaboleć. Psi bale są czymś w rodzaju kame-hamen z dragon bala :] tyle że nie mogą one nikogo zabić. A więc jak zrobić takiego PSI Balla:

Usiądź w wygodnym miejscu , pozycja jest dowolna. Złóż ręce w kule. Palce mogą się dotykać lub może między nimi być mały odstęp około 2cm. Wybierz sobie jakiś cel z którego będziesz sobie wyobrażał , że pobierasz energię.

Energie możesz pobierać po prostu od siebie tyle , że jest to wyczerpujące , lub od jakiejś planety np. Słońca lub Saturna itd. Wyobraź sobie jak ta energia przechodzi przez twoje ramiona do palców a następnie z palców do środka stworzonej przez ciebie z rąk kuli gdzie kumuluje się i powiększa. Po jakimś czasie zacznij sobie wizualizować właściwości i kształt tej energii , którą tworzysz. Pomyśl sobie , że tworzysz kulę lub kwadrat. Ma on|a kolor niebieski i ma właściwości lodowe poczuj zimno które ona wytwarza. Po ustaleniu właściwości i kształtu już tylko ją "doładowywuj" czyli wyobrażaj sobie , że zbiera on|a w sobie coraz więcej energii i staje się coraz większa i wyraźniejsza. Po jakimś czasie w końcu powinno się udać i powinienneś|powinnaś go zobaczyć.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
kozuar
post 03.12.2007 - 10:48
Post #2

Guests

Bardzo dawno czytałem w "Transie" o kulach energetycznych, które tworzą sie pomiędzy dłońmi, była nawet opiasna technika jak ją stworzyć, wystarczy zamknąć oczy i wyobrazić siebie, stojącego w ciemności. Co więcej, bardzo łatwo wytworzyć taką kulę i wyczuć jej objętość, przypomina ona balon wypełniony wodą, który można rozciągać i modyfikować do pewnego stopnia. Ponoć ma ona właściwości uzdrawiające, chodzi o to żeby utworzoną już kulę "wcisnąć" w środek klatki piersiowej, w miejsce czakramu serca. Można w ten sposób oczyszczać inne czakramy.
Samo zjawisko naprawde istnieje, tylko mam wątpliwości co do tych kolorów, formę jednak da się wyczuć już po dość krótkim czasie ćwiczeń.

ps. Wczoraj testowałem na kocie i dość dziwnie się zachowywał. Za kazdym razem kiedy przykładałem do niego kulę, budził się spłoszony. W dziciństwie na papudze kolegi próbowałem i też dziwnie się zachowywała ;) Pamietam jeszcze że mamusia mi mówiła żebym więcej nie bawił się tymi kulami ;)

....A teraz odrywamy ręce jakbyśmy coś strzepywali i klaszczemy ;)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posty w temacie
- Ferenczy   Psiball'e   02.12.2007 - 20:54
- - Bigf00t   Ferenczy,próbowałeś to w ogóle?Jeśli tak,to o...   02.12.2007 - 21:54
- - Dusza   Bajki na dobranoc sie dobrze czyta....... ;p   02.12.2007 - 21:58
- - Arci   A ja powiem, że to możliwe, ale nie można do te...   02.12.2007 - 23:54
- - Arci   Jeśli człowiek nie wierzy, że przeskoczy przesz...   03.12.2007 - 06:26
- - leon   No cóż,ja nie wierzyłem że kiedykolwiek uda m...   03.12.2007 - 10:11
- - kozuar   Bardzo dawno czytałem w "Transie" o kul...   03.12.2007 - 10:48
- - Ferenczy   hmm kule PSI mozna zobaczyc ale po dlugich trening...   03.12.2007 - 12:51
- - MadLuki   proponuje pojedynek na psibale :-) To zdecydowanie...   04.12.2007 - 19:07
- - bobek_balinek   Hehehe.. Plant.. coś sceptycznie podchodzisz do t...   04.12.2007 - 22:01
|- - Arci   CYTAT(bobek_balinek @ 04.12.2007 - 22...   04.12.2007 - 23:14
- - Noobek007   CYTAT(Ferenczy @ 02.12.2007 - 20:54)...   05.12.2007 - 16:22
- - bobek_balinek   1. Oczywiście, ale taka osoba po chwili dostanie ...   05.12.2007 - 18:35
- - luchessi   filmik o telekineze http://www.youtube.com/watch?...   05.12.2007 - 20:29
- - ja:)   Również jestem sceptycznie nastawiony do tego. Z...   02.04.2008 - 15:44
- - 6umerang   Kto przesuwa przedmioty siłą woli ręka w górę...   03.04.2008 - 09:06
- - DreamMinder   Co do tych psiballi to uważam że to jest po pros...   03.04.2008 - 11:47
- - Blade   LUdzie nie poruszyliście najważniejszego wątku ...   08.04.2008 - 19:53
- - MadLuki   Jeżeli siłą woli potrafisz złamać zapałkę a...   08.04.2008 - 20:40
3 Stron V   1 2 3 >

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park