oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Z LD do OOBE., Zrób swoje nagranie z użyciem programu.
Kazarossi
post 12.02.2007 - 19:13
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Wpadłem na taki pomysł - tzn słyszałem juz o podobnym, ale ten jest zmodyfikowany nieco.
Wiemy że o wiele łatwiej jest wejśc w OOBE z LD.Problem w tym że LD jest równie ciężko uzyskać. I oto jest możliwość ułatwienia sobie LDka :) Jest w sieci możliwość przetestowania pewnego programiku do syntezy mowy.Wystarczy wpisac w niego odpowiednia frazę która ma nas przebudzić. Np. To jest tylko sen , własnie śpisz , przejdź teraz w świadomy sen

Potem nagrywamy sobbie to na cd i albo ustawiamy na wieży na odpowiednią godzinę jak juz na bank zasniemy lub na odtwarzacz mp3 jak kto woli.

Podam teraz stronkę - jeśli jest to niedozwolone na tym forum to przepraszam bardzo i prose o usunięcie mojego posta.

http://www.ivo.pl/index.php?option=com_ivonaonline&Itemid=38
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Discoverer
post 12.02.2007 - 23:42
Post #2

OBE Maniak 41
Ikona Grupy
Grupa: OOBE VIP

Notatnik

Wielokrotnie korzystałem z tych okrężnych "drzwi" drogą LD do OBE blisko SF
Niestety zawsze były jakieś niezgodności i są do tej pory.
Jedynie, co się poprawiło(może aż) to spójność i jakość projekcji.

Myślę ze, aby uzyskać OBE najbliżej SF koniecznie jest, aby CA posiadało odpowiednio dużą ilość energii eterycznej.
Co daje taki duży przelew energii do CA?
Powinno się mieć dobrze rozwinięte czakry czytałem ze najlepiej przed OBE będąc w trasie przeprowadzić stymulacje czakr.

Można, kiedyś sam próbowałem mając LD wpaść pod rozpędzonego tira.
Stwarzamy iluzoryczną destrukcje samego siebie podczas snu zawsze kończyło się to krótkotrwałym (kilka sek.) wyrzuceniem z CF i przepompowanie dużo energii eterycznej czy byłem blisko SF nie jestem do końca pewien nie zdążyłem sprawdzić gdyż zanim mnie "wywaliło" to po 4 sek. wsysało z pewnością nie musiałm się wowczas dostrajać odrazu znajdowałem się w pokoju mając obraz

Udało mi się tego sposobu użyć dwa razy (na samym początku moich doświadczeń próby przejścia z LD do OBE) za trzecim czwartym czy piątym taki wyśniony tir w ostatniej sek. skręcał jak gdyby podświadomość niezyczyła sobie takich wyczynów.
Obecnie będąc w LD myśl o treści "chce opuścić ciało czy tym podobnym" wystarczy.
Oczywiście jak ktoś zna "klucz" do OBE blisko SF z LD to tez chętnie wysłucham.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park