Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Z LD do OOBE., Zrób swoje nagranie z użyciem programu.
Kazarossi
post 12.02.2007 - 19:13
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 364

Wpadłem na taki pomysł - tzn słyszałem juz o podobnym, ale ten jest zmodyfikowany nieco.
Wiemy że o wiele łatwiej jest wejśc w OOBE z LD.Problem w tym że LD jest równie ciężko uzyskać. I oto jest możliwość ułatwienia sobie LDka :) Jest w sieci możliwość przetestowania pewnego programiku do syntezy mowy.Wystarczy wpisac w niego odpowiednia frazę która ma nas przebudzić. Np. To jest tylko sen , własnie śpisz , przejdź teraz w świadomy sen

Potem nagrywamy sobbie to na cd i albo ustawiamy na wieży na odpowiednią godzinę jak juz na bank zasniemy lub na odtwarzacz mp3 jak kto woli.

Podam teraz stronkę - jeśli jest to niedozwolone na tym forum to przepraszam bardzo i prose o usunięcie mojego posta.

http://www.ivo.pl/index.php?option=com_ivonaonline&Itemid=38
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Karakan
post 13.02.2007 - 20:05
Post #2

Listek
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 22

Może po prostu miałeś zbyt głośno ustawiony budzik. Jeśli nie to możesz spróbować zrobić tak jak ja ostatnio robiłem. Ustawiałem na telefonie budzik bez dźwięku, tak żeby tylko ekran mrugał, ustawiałem telefon na wprost moich oczu i kładłem się spać z twarzą zwróconą w stronę telefonu. Jeśli w czasie snu nie przekręciłem się to telefon świecił mi po oczach, co odbijało się na treści snu, gdzie pojawiał się jakiś motyw właśnie z silnym światłem.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic