CYTAT(sogliv @ 05.12.2007 - 20:08)

GRUPA ASTRALNYCH PODRÓŻNIKÓW...
FORUM ASTRALNYCH PODRÓŻNIKÓW..
TO JAKIŚ ŻART???..BO NIE KUMAM I MAM TO W GDZIEŚ,ŻE PISZĘ DUŻYMI LITERAMI(..A PO TO ZEBY BYŁO DOBRZE WIDAĆ!!!!)
...TO COŚ JAK "WSZYSTKIE ŚWINIE SĄ RÓWNE ALE INNE SĄ RÓWNIEJSZE"???..HAHAHAHE!!:((((
A to jest konkretnie napisany temat??? ..a ja pogrubiłem aby było widać ;)
Może chociaż byś uzasadnił dlaczego tak uważasz dla mnie temat do moderacji albo do kosza.
CYTAT(Franki @ 05.12.2007 - 21:16)

Podobno do tej grupy trafiaja ludzie, ktorzy wychodza z ciala. Ja wychodze dosc czesto i nie trafilem xD. Kiedys zaloze grupe w Astralu i zaprosze OBE Maniakow do krainy rozpusty :).
To jeden z warunków inny to trzeba jeszcze pisać z sensem, udzielnie się w Hydepraku niema tu znaczenia. Jak najbardziej ta grupa powinna być zamknięta, widząc co niektóre tematy i wypowiedzi na ogólnie dostępnym forum to szkoda słów. To tam jest kreowana najważniejsza wiedza o zjawisku oobe na tym forum, specjalista ze specjalistą, bez zbędnego śmietnika i zamieszania. O ile się orientuje to jak ktoś chce tam wstąpić to można napisać na prv do chyba pieczywa, a propozycja zostanie rozważona.
W tej grupie kreowane są najbardziej cenne informacje jakich może dostarczyć nam forum, tematy stamtąd były kilkakrotnie publikowane, a posty były bardzo treściwe i pozbawione paplanin i offtopiców.
Świnką to bym nazwał taką osobę co się wszędzie pcha i wszystko chce mieć, choć nie wszystko potrzebuje.