oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Z LD do OOBE., Zrób swoje nagranie z użyciem programu.
Kazarossi
post 12.02.2007 - 19:13
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Wpadłem na taki pomysł - tzn słyszałem juz o podobnym, ale ten jest zmodyfikowany nieco.
Wiemy że o wiele łatwiej jest wejśc w OOBE z LD.Problem w tym że LD jest równie ciężko uzyskać. I oto jest możliwość ułatwienia sobie LDka :) Jest w sieci możliwość przetestowania pewnego programiku do syntezy mowy.Wystarczy wpisac w niego odpowiednia frazę która ma nas przebudzić. Np. To jest tylko sen , własnie śpisz , przejdź teraz w świadomy sen

Potem nagrywamy sobbie to na cd i albo ustawiamy na wieży na odpowiednią godzinę jak juz na bank zasniemy lub na odtwarzacz mp3 jak kto woli.

Podam teraz stronkę - jeśli jest to niedozwolone na tym forum to przepraszam bardzo i prose o usunięcie mojego posta.

http://www.ivo.pl/index.php?option=com_ivonaonline&Itemid=38
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
SadaM
post 13.02.2007 - 20:57
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Ja miałem tak samo jak ketrab, ustawiałem budzik(najciszej, bo nie lubie jak coś mi hałasuje) i momentalnie jak zadzwonił to się budziłem. W śnie nie było żadnych zjawisk, oprócz tego, że byłem nagle "wyrywany" do rzeczywistości. Zawsze robiłem to pod 4+1 więc się nie denerwowałem. Potem poszły prośby o obudzenie przed daną godziną, więc budzik stał się niepotrzebny. Jednak prośby o ld dziwnie nie zawsze skutkują :)
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park