Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Sorki - Zignorowałem Cię, czyli jak nakazuje netykieta - listy zablokowanych
plantator
post 07.12.2007 - 18:00
Post #1

Guests

Wypada z tego co wiem poinformować ludzi, którym się ustawiło ignora. Jeśli ktoś kogoś ignoruje, wątek idealny by tutaj wlepić post tak aby każdy wiedział, czemu się ktoś do niego przestał odzywać.

Ignor ode mnie dla:

- OBE Maniak
- Marcin181
- luchessi
- leon
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
plantator
post 07.12.2007 - 22:12
Post #2

Guests

Mishah - na szczęście jesteśmy wolni i wolno nam robić, co nam się podoba - DS sobie rzuca mięchem non stop w moją stronę, chociaż starałem się długo być do niego miły - to mam go w dupie - jak czytam jego rzygi, to mi się unosi i muszę zwrócić też postem rzygiem, a nie chcę, bo już mnie to wkuriwa, więc nie muszę już czytać pewnych osób - sorki - widocznie jestem jeden chuj na forum, co nie wszystkich lubi - można mnie dymać dalej, zwisa mi do kolan to. Więcej się wkręcić nie dam.

Największy szum to robi tu ostatnio Darek ze swoim sri-hi wirusem i próbuje zaszczepić innym jaki to ja i parę innych osób są beee, a dareczka humor cacy i wszystko pięknie - nie wiem do czego dąży - widocznie go boli, że są i tacy co nie srają na jego widok ze szczęścia - chuj mnie to - zamknijcie ten wątek i tyle.
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic