Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> To Jest Straszne...
Danielle de le Belle
post 08.12.2007 - 12:23
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 2814

Tak więc, dzisiaj rano o około 11:30 położyłem się na łóżku i przykryłem szmatką oczy.
Po 2-3 minutach spokojnego leżenia, skierowałem swoje zamknięte oczy ku górze i zacząłem się wpatrywać w ciemność z wiarą w OOBE... Po chwili zaczął narastać w mojej głowie szum. Zacząłem bardzo głeboko oddychać a serce zaczęło tłuc jak powalone... Pomyślałem wtedy, że jeszcze dostanę jakiegoś ataku z serca lub coś niebezpiecznego. Powiedziałem sobie jednak, że muszę to wytrzymać mimo, że był to mój pierwszy raz. Miałem też bardzo mocne wibracje, których też się bałem. Wkońcu stało się coś dziwnego, bo zmniejszyło się nacisk mojego ciała na łóżko, więc chyba stałem się lżejszy (tylko jak moje ciało może być lżejsze?Lewitacja?).I tak już zostało bez żadnych postępów. Chciałem to kontynuować, ale więcej już się nic nie działo, pomimo, że siłą woli próbowałem odzielić się ze swojego ciała fizycznego. Było już trochę bez sensu to kontynuować tymbardziej, że nie było to przyjemne dla całego mojego ciała i postanowiłem się obudzić. Po obudzeniu się zadzwoniłem do kolegi i cały czas cały się trząsłem przez 20 minut. Niesamowite przeżycie(straszne) i to dopiero po 2 dniach czytania o tym.

Co mam robić następnym razem kiedy coś takiego przeżyje?
I czy to wszystko co przeżyłem jest normalne?
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic