Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Czy Istnieją źli Opiekunowie Duchowi?, Do tematu "jak wygląda wasz mtj" moje doswiadczenia...
ja:)
post 08.12.2007 - 20:23
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2797

Od dziecka prześladuje mnie zły duch, demon(chyba... nie wiem kto to)... jak kto woli. Tzn jako dziecko miałem nonstop koszmary, że wielki człekokształtny człek cały obrośnięty długi futrem (coś w rodzaju Yeti) chce mi zrobić krzywdę i mnie dopaść... Miałem z tym długo spokój, aż do ostatniego razu kiedy zdarzył mi sie zupełnie nieświadomie paraliż senny i ja sie obudziłem, chociaż ciało spało... widziałem wszytko na około siebie itd. Przyszedłem do domu bardzo zmęczony położyłem sie na łóżku i tak jakby zasnąłem. Wtedy zobaczyłem właśnie go... Siedział koło mnie z opartą głową o rękę, która była oparta o kolano i sie nad czymś zastanawiał. Był identyczny jak z moich dziecięcych koszmarów. Miał starą brudną koszulę na sobie. Ubrany jak w średniowieczu. Ubrania troszke potargane. Kto to może być?
Albo zdarza mi sie od dziecka dość często, że ni stąd ni z owąd wpadam niespodziewanie w trans podczas robienia czegoś. Mam wtedy wrażenie wessania przestrzeni otaczającej mnie przez uszy. Widzę wtedy twarz kogoś złego, śmieje sie ze mnie, chce mi coś zrobić (sama twarz jakby wyłaniająca sie z cienia, na około ciemno tylko jego twarz widzę), ale nigdy nie potrafię jego twarzy zapamiętać. Mam wtedy przebłyski dziwnych wizji. Stoi małe dziecko na przeciwko starszego faceta (jego właśnie... wszystko widze "platformowo" tzn jakbym sie przyglądał z boku Facet stoi z jednej strony, a dziecko z drugiej). Po środku jest brama do szkoły a miedzy nimi, a szkołą jest ceglany mur pokryty czymś szarym (pisząc to teraz przeżyłem deżawi). Szkoła jest stara z zegarem nad głównym wejściem, między szkołą, a murem rosną topole. Potem znowu widzę jego. Koniec wizji... :| . Czasami mam tylko wessanie przestrzeni przez uszy i słyszę jego głos... mówi coś do mnie... gdy wychodzę z transu zapominam co do mnie mówił. Nie zdziwie sie jak mnie ktoś po tej wypowiedzi wyśle do psychiatry :P:P:P... Ja go raz widziałem w czystym realu... Kładłem sie wtedy spać. Spojrzałem w sufit i zobaczyłem wiszącą twarz nad mną. To była ciemna postać zbliżała sie do mnie i uciekłem wtedy. Czułem wszechogarniający strach... i nie wiem dokładnie, ale czułem, że czegoś złego od mnie chce. Może to nie był on... może to był kto inny... ale wydaje mi sie, że to on. Tzn wtedy mi sie tak wydawało i nawet w sumie byłem tego pewny. THX za pomoc.
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Conchita
post 09.12.2007 - 00:07
Post #2

OBE Maniak 36
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1221

luchessi: nie myl Opiekunów z istotami, które przybłąkały się z astrala lub obszarów przyziemskich..! Nie ma złych Opiekunów - na poziomie, pochodzą z wyższych obszarów, gdzie nie ma ego czy niskich pobudek emocjonalno-mentalnych:). Są dwie opcje przy okazji negatywnych kontaktów: albo nasz strach ubrał przybywającą istotę w otoczkę zagrożenia i negatywności albo faktycznie istotka przyszła z niskiego astrala lub świata bliskiego fizycznemu i jest zdominowana przez złe wzorce zachowań wyniesione z życia...

PS. powinnam dodać, są co najmniej dwie opcje... No ale i tak nie mają one nic wspólnego z Opiekunami:)
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie
- ja:)   Czy Istnieją źli Opiekunowie Duchowi?   08.12.2007 - 20:23
- - luchessi   Wzbudz w sobie energie miłości, kiedy masz jaki�...   08.12.2007 - 21:00
- - ja:)   Tu nie chodzi o strach. Strach czułem tylko raz w...   08.12.2007 - 21:21
- - luchessi   Korde to moze być wszystko. To mozesz być twoje ...   08.12.2007 - 21:27
- - ja:)   Jeszcze jedno... a wizje? Ktoś mi zasugerował, �...   08.12.2007 - 21:35
- - luchessi   Oczywiście że są ci zli. Ale to tylko zależy o...   08.12.2007 - 21:47
|- - luchessi   CYTAT(Conchita @ 09.12.2007 - 01:07)...   09.12.2007 - 11:01
- - twistoid   Zdarzaja sie i istoty o odwrotnej polaryzacji tak ...   09.12.2007 - 00:15
- - Dagon   To może być ktoś kogo mogłeś zauważyć w tel...   09.12.2007 - 11:26
- - set.h   Opiekunowie duchowi czy są czy ich niema to już ...   09.12.2007 - 13:18
|- - Aloha Surfer11   CYTAT(set.h @ 09.12.2007 - 12:18) Op...   09.01.2008 - 21:50
- - Radzioo   Ja miałęm kiedys tak z buką z muminków. Realna...   09.12.2007 - 20:20
- - Aniołeczek   Zgadzam się z niektórymi przedmówcami. Najlepie...   10.12.2007 - 07:53
- - Franki   A ja znalazlem sposob na bocika :P. Przede wszystk...   10.12.2007 - 08:57
- - ja:)   Heh... no ok tylko chodzi o to, że ja sie go nie ...   10.12.2007 - 17:41
- - OOOOOOO   Astralni lokatorzy-zboki, Czy istnieją źli opie...   09.01.2008 - 20:56
- - MadLuki   CYTAT(OOOOOOO @ 09.01.2008 - 20:56) ...   09.01.2008 - 21:37

Go to the top of the page
Start new topic