|
Zrobicie jak będziecie chcieć...ja tylko napisalem Wam moją historię. Może niektórzy uznaja to za kłamstwo itp ale to juz zalezy od Was samych. Takie rzeczy jak moje "trzepanie się" nie dzieją się na zwykłej Mszy, która jest co niedziela ze zwykłym ks., dla którego może duszpasterstwo to nie posługa Bogu, ale zwykły zawód dla kasy. Podkreślam MOŻE, bo znam księży po których widać, że kochają to co robią i robią to dla Boga.Coś takiego dzieje się przy pomocy ks. egzorcysty lub ludzi, którzy sa w stanie łaski uświęcającej..ponad to trzeba Wierzyć (!) Twistoid - jeśli chodzi Ci o słowo "trzepałem" to myslę że to jest najtrafniejsze określenie tego co się ze mą działo i co opisywali moi przyjaciele, którzy byli wtedy przy mnie. Artur_flyer - Ty chyba jako jedyny zrozumiales moje przeslanie ;) robie to z miłości do Was i chcę Was uchronić, a nie dlatego że tak nakazuje mi jakiś ks. czy cuś :) Dzięki Salvina - proponuje WSZYSTKIM wyjazd na Mszę o odnowę w Duchu Świętym, chcę tylko zebyscie pojechali i zobaczyli jak to jest, a jeśli bedzie z Wami wszzystko dobrze to bedziecie mieć szczeście, którego ja niestety nie miałem.. plantator - nie jestes sam :) sonic3 - nie chce wami manipulowac "strachem". Piszę tylko o tym, czego sam doświadczyłem.
I jeszcze jedna sprawa. TO trochę dziwne, że tych całych drgawek doznałem nie podczas modlitwy ks. o uwolnienie z mocy demona wschodnich sztuka walki, ale o uwwolnienie od demona ezoteryki..(nie robilem nic z tej dziedziny oprócz prób oobe) Jeszcze raz piszę, pojedźcie na taką Mszę o Odnowę w Duchu Świętym, choćby dla samej satysfakcji i pewności, że to w co wierzycie nie jest złe..
pzdr Dominik
edit --> pomarańcza - skkąd pewność, że doświadczasz oobe pod ochroną Boga? rozmawialiście? jestes pewny że to on?
|