Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Jakie Jest To Oobe?
fenikSs
post 11.12.2007 - 00:52
Post #1

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 2640

Witam.
Mój dziennik znajduje się tutaj:
http://www.oobe.pl/park/blog/fenikss

Ćwiczę OOBE może kilka tygodni i już miałem 3 wyjścia, 2 słabe i krótkie oraz 1 mocniejsze ale dłuższe. Jednak mam pewne wątpliwości co do tych wyjść i chciałbym się nieco bardziej przekonać do tego że to naprawdę były wyjścia.
Nie pamiętam w ogóle żadnego z powrotów z astrala, jedynie przebudzenia.
Gdy egzystuję w astralu to wydaje mi się jak by to było właśnie to, świadome wyjście i egzystowanie!
Ale gdy się tylko przebudzam to mam wrażenie jak bym się obudził ze zwykłego snu.

Dlatego mam takie pytanie. Jak wy wracacie z astrala oraz jak się po powrocie czujecie? Jakbyście gładko przeszli z jednego świata do drugiego czy może jednak jak byście obudzili się ze zwykłego świadomego snu?
Pozdrawiam!
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
grs
post 11.12.2007 - 15:59
Post #2

Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
*
Nr użytkownika: 2743

CYTAT(fenikSs @ 11.12.2007 - 00:52) *
Nie pamiętam w ogóle żadnego z powrotów z astrala, jedynie przebudzenia.
Gdy egzystuję w astralu to wydaje mi się jak by to było właśnie to, świadome wyjście i egzystowanie!
Ale gdy się tylko przebudzam to mam wrażenie jak bym się obudził ze zwykłego snu.

Dlatego mam takie pytanie. Jak wy wracacie z astrala oraz jak się po powrocie czujecie? Jakbyście gładko przeszli z jednego świata do drugiego czy może jednak jak byście obudzili się ze zwykłego świadomego snu?
Pozdrawiam!

Dzisiaj gdy mogłem mieć swoje pierwsze oobe, gdy poczułem, że mam te niby drugie ciało nagle się obudziłem i też mi to wygląda na sen.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic