Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Kontrola świadomości I Pamięci W Poza
Plantator-Dziubas
post 13.12.2007 - 12:26
Post #1

Guests

---
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
damiano
post 13.12.2007 - 15:45
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1219

CYTAT(Plantator-Dziubas @ 13.12.2007 - 12:26) *
Pytam, bo raz po raz trafia mi się LD, w którym jestem jakby nie cały - nie wiem jak to sensownie opisać - wiem, że to sen, wiem jakie mam zatem w nim możliwości, ale część mnie, ta bardziej świadoma śpi i przez to daję się wkręcić w scenariusz (choć dokonuję w nim własnych świadomych wyborów), albo np. zapominam o prawach fizyki - a raczej ich braku i zamiast polatać, chodzę, czy reaguję na atrapy...

Jak zatem pamiętać, że się jest w poza, jak pamiętać kim się jest, jak sobie z tym radzicie i czy macie/mieliście/miewacie takowe problemy??

Mam podobnie.

Bardzo ważne jest mieć CEL ,ustalić wcześniej co masz zamiar zrobić. Często o tym zapominam i gdy już jestem TAM zaczyna mi sie nudzić ;) Co do świadomości i kontroli największa jest na samym początku lub bezpośrednio przy wychodzeniu. Potem jest nieco gorzej ,moja świadomość ,umysł jest strasznie głupi. Gdy widzę swój pokój jestem w 100% pewien że tak samo wygląda w realu, po przebudzeniu jest zupełnie inaczej :(
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie
- Plantator-Dziubas   Kontrola świadomości I Pamięci W Poza   13.12.2007 - 12:26
- - MadLuki   Czasami jest jak po wypiciu 2...3 litrów wina :-)...   13.12.2007 - 16:04
- - Plantator-Dziubas   ---   13.12.2007 - 16:08

Go to the top of the page
Start new topic