Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Przyjaciele Potrzebuję Pomocy... :|, Proszę o wsparcie
Mich4l
post 13.12.2007 - 21:15
Post #1

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2493

Cześć... Głównie bardzo rzadko się żalę, ale właśnie przeżywam dołek psychiczny. Nic mi się nie układa, problemy w szkole, bóle głowy chyba na tą beznadziejną pogodę:/ wczoraj próbowałem wyjść. Postawiłem sobie jasno wyzwanie "dzisiaj nie zważając na nic wyjdę" Leżałem, leżałem i leżałem aż do bólu tak bardzo tego pragnąłem. Myślałem, że kiedy wkońcu wyjdę nadejdzie nadzieja, energia. Niestety nic z tego. Samopoczucie jest fatalne. Ta cholerna pogoda utrzymuje się dłuższy czas już nie wiem jak sobie z tym radzić Proszę was nie mówcie żebym szedł na badania, bo mam tak od dziecka kiedy jest szaro i deszczowo po prostu boli mnie głowa... Nic mi się nie chce wszystko mnie irytuje i wkurza. Zwracam się z prośbą do Was. Jesteście moją nadzieją poradźcie coś proszę może znacie jakieś skuteczne metody na lepsze samopoczucie, wyciszenie, odprężenie... To chyba normalne, że każdy z nas ma swoje gorsze dni:( A JA TAK BARZO WKOŃCU CHCĘ WYJŚĆ... Gdzie są moi NP nie wiem czy w ogóle istnieją tak bardzo ich proszę o pomoc, ale oni mnie olewają... Trudno liczę na Was i, że wkońcu mi się uda...
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
damiano
post 13.12.2007 - 21:34
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1219

''Bo jest taki dzień ,i każdy tak ma ,że czasem jest źle ,że jakoś nie tak. A potem jest noc i znowu jest dzień. I uwież mi że ,uśmiechniesz znów sie ''

Tekst kiepski bo wymyśłony przez Pawła Kukiza ale sporo w nim prawdy. Trzeba przebrnąć przez ten okres. Mi też nic sie nie chce ,nic nie wychodzi ,nie układa sie po mojej myśli. Ale wiem że bedzie lepiej, niedługo święta - wolne ! Sylwester, ferie , WIOSNA i WIELKI POWRÓT chęci do życia :) Pamiętam Wiosne 2007 ,codzienne treningi ,rozmowy z MTJ itp... Teraz też tak bedzie, z czasem :) pozdrawiam

<3
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic