Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Przyjaciele Potrzebuję Pomocy... :|, Proszę o wsparcie
Mich4l
post 13.12.2007 - 21:15
Post #1

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2493

Cześć... Głównie bardzo rzadko się żalę, ale właśnie przeżywam dołek psychiczny. Nic mi się nie układa, problemy w szkole, bóle głowy chyba na tą beznadziejną pogodę:/ wczoraj próbowałem wyjść. Postawiłem sobie jasno wyzwanie "dzisiaj nie zważając na nic wyjdę" Leżałem, leżałem i leżałem aż do bólu tak bardzo tego pragnąłem. Myślałem, że kiedy wkońcu wyjdę nadejdzie nadzieja, energia. Niestety nic z tego. Samopoczucie jest fatalne. Ta cholerna pogoda utrzymuje się dłuższy czas już nie wiem jak sobie z tym radzić Proszę was nie mówcie żebym szedł na badania, bo mam tak od dziecka kiedy jest szaro i deszczowo po prostu boli mnie głowa... Nic mi się nie chce wszystko mnie irytuje i wkurza. Zwracam się z prośbą do Was. Jesteście moją nadzieją poradźcie coś proszę może znacie jakieś skuteczne metody na lepsze samopoczucie, wyciszenie, odprężenie... To chyba normalne, że każdy z nas ma swoje gorsze dni:( A JA TAK BARZO WKOŃCU CHCĘ WYJŚĆ... Gdzie są moi NP nie wiem czy w ogóle istnieją tak bardzo ich proszę o pomoc, ale oni mnie olewają... Trudno liczę na Was i, że wkońcu mi się uda...
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Forgotten
post 13.12.2007 - 22:01
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2499

luz, blues stary, :) nie dawaj sie złej aurze.

Polecam muzykę relaksacyjną, oraz porządne nagrania hemi-sync np instytutu monroe'a, do tego oczyszczające ćwiczenia oddechowe (wdech nosem świeżej energii, przytrzymanie jej w głowie, wydech ustami zużytej energii pochodzącej z reszty ciała)

Co do OOBE to bez paniki, jeśli chcesz to przyjdzie, jak to mówią "nie od razu Kraków zbudowano" nawet jesli uważasz że nic sie nie dzieje to mając nastawienie na wyjście nocą twoja jaźń przygotowuje się na to. Monroe swego czasu wspominał o astralnej szkole do której trafiają ludzie podczas snu, wiec Ty też się przygotowuj. Tylko na luzie jak, jedna metoda nie skutkuje to inną próbuj, ćwicz świadomość w ciągu dnia, w wolnych chwilach relaksuj się, rozluźniaj mięśnie i próbuj wyłączyć myśli.
Trzymam kciuki, wszyscy trzymamy kciuki za Ciebie, cała rodzina OOBEmaniakowa trzyma kciuki za każdą stoczoną walkę o fazę:)
Pozdrawiam

--------------------------
Kiedy uświadomimy sobie że prawda nie leży tam gdzie sie spodziewaliśmy wtedy dopiero zobaczymy jej cień...
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic