Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Czy To Było Oobe?, proszę o odpowiedz:)
MUKA
post 13.12.2007 - 18:37
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2212

Wiem że sporo tekstu ale spróbujcie przebrnąć:)

Dobra sprawa wygląda tak około godziny 14 zrobiłem sobie drzemkę i śniło mi sie że jestem w grze którą wcześniej instalowałem (Call Of Cthulhu - Mroczne Zakątki Świata ) nie mam pojęcia za bardzo o co w niej chodzi ale w śnie walczyłem z jakimiś potworami, był to ogolnie taki koszmar ale w pewnym momencie uświadomiłem sobie że śnie czyli przeszedłem do LD więc juz pewny siebie powiedzialem zeby ten jeden taki natrętny potwór nie podchodził do mnie na chwile stanoą ale potem ruszyły zaś w moją stronę wiec ,,poleciałem" nie biegłem tylko poleciałem dosyć szybko na druga stronę tego lochu i gdy tak zacząłem lecieć czułem automatycznie ze śpie i czułem na twarzy mrowienie ale w sumie nie wiem czy to był sen czy nie ale wydaje mi się ze po prostu śniło mi sie to w śnie. Ciezko było mi to odróżnić ale śniło mi sie, ze próbuje wyjść z ciała (co prawda zanim sie położyłem to taki miałem zamiar)i wtedy przypmniałem sobie (bo wiedziałem ze jestem w LD) co robic zeby przejść z LD do OOBE ale dalej tak leciałem, widziałem czerń pod powiekami oraz czułem wzrastające ciśnienie itp dziwny stan ale cały czas skupiałem sie w śnie na tym zeby iść dalej i dalej i nagle w pewnym momencie sie obudziłem przez 1 sekunde moze 2 widziałem chyba w tym systemie 360 stopni bo widziałem tak jakbym patrzał przez ,,judasza w drzwach" tzn widok był taki zaokrąglony środek był czyteylny natomiast boki były zakrzywione jak bym był kulą albo coś takiego ale tak jak mówię trwało to najwyżej 2 sekundy potem sie obudziłem i próbowałem wstać ale czułem sie cholernie lekko i widziałem ze wstaje astralny ciałem a ciało fiznyczne leży na miejscu. po prostu sie odlepiałem od siebie i chyba na chwile m sie to urwało ale za chwile byłem w pokoju i nie wiedziałem czy to sen czy rzeczywistość, próbowałem włożyć rękę w biurko ale sie nie dało wiec mówię to rzeczywistość ale chciałem jeszcze przetestować i poszedłem na koniec pokoju i tu dodam ze chodziło mi strasznie dziwnie tak jakbym był pijany albo jakoś płynął bałem sie ze wpadnę w ścianę i bedzie ,,efekt alciji" (jeżeli oczywiście było to OOBE) po tym dziwnym poruszaniu doszedłem do wniosku ze jest to cholernie dziwne na rzeczywistość więc pierwsze co mi przyszło do głowy to to żeby uklęknąć i sie dostroić czyli zaczolem szorować dywan rękami ale za chwile sie obudziłem już na pewno w rzeczywistości:) bo siedze i opisuje to zdarzenie:) Dodam jeszcze ze bedąc w tym moim pokoju byla godzina 1504 (bo spojrzałem na zegarek) a jak sie obudziłem w rzeczywistości to była 15:49 a samo chodzenie po po pokoju wydaje mi sie ze trwalo najwyzej jakies 2 minuty .

Co o tym sądzicie??? Pierwszy raz sie z takim czymś spotkałem?
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
MUKA
post 14.12.2007 - 00:41
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2212

CYTAT
Masz szczęście ,same kobiety ci odpisują.

Ponoć je przyciągam jak magnes :P hehe żarcik oczywiście:)

A tak poważnie to właśnie interesuje mnie ta różnica pomiędzy normalnym OOBE a eterycznym. Jak ktoś coś wie na ten temat to prosiłbym o wypowiedzenie sie w tej sprawie.:)
Tak czy siak dzięki za odpowiedzi:)
Pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic