Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Co To Moglo Byc... ?
Patjar
post 14.12.2007 - 15:26
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2787

Wczoraj wieczorem probowalem sie zrelaksowac, ale nie przychodzilo mi nic na mysl, wiec postanowilem zastosowac relaksacje ze sposobu 4 + 1.
I wiecie co?

Gdy juz "wylaczylem" wszystkie miesnie i uzywalem tylko ust i klatki piersiowej do oddychania, nagle poczulem, ze moje cialo robi sie dziwnie ciezsze niz normalnie i zapada sie bardziej w lozko. Po chwili poczulem, jakby moje cialo zaczego wolno spadac w dol i obracac sie w prawa strone patrzac od gory. Obrocilo sie w sumie o 1080 stopni (3 obroty o 360 stopni) i stanelo. Po ok 10 sekundach powoli otworzylem oczy i zaczalem wlaczac rece, potem tulow, a nastepnie podnioslem sie na plecach (nie ruszajac nogami). Potem oczywiscie obudzilem nogi i na tym skonczyla sie moja przygoda.

Jak myslicie, czy to bylo jakies wprowadzenie do LD lub OOBE? Czy wy mieliscie podobnie ciezkie cialo i krecenie w glowie?

PS:
jestem poczatkujacy i nie wiem na ten temat za wiele, ale mialem juz proroczy sen ;) Przynajmniej tak mi sie wydaje...
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Majster
post 14.12.2007 - 23:34
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2298

A ja myśle wiesz co? Opcja szukaj! I wszystko jasne! Tematów na pęczki nie ma sensu się unosić uspokuj się, raz, dwa trzy...dziesięć... jestem spokojny! KURWA nie jestem! Człowieku no kurna to jest zero wysiłku. JEDNO KLIKNIĘCIE!

Blah dodam coś od siebie i przejde do tematu. KURNA OPCJA SZUKAJ!!!!!!!!!111jeden :/
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic