Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Co To Moglo Byc... ?
Patjar
post 14.12.2007 - 15:26
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2787

Wczoraj wieczorem probowalem sie zrelaksowac, ale nie przychodzilo mi nic na mysl, wiec postanowilem zastosowac relaksacje ze sposobu 4 + 1.
I wiecie co?

Gdy juz "wylaczylem" wszystkie miesnie i uzywalem tylko ust i klatki piersiowej do oddychania, nagle poczulem, ze moje cialo robi sie dziwnie ciezsze niz normalnie i zapada sie bardziej w lozko. Po chwili poczulem, jakby moje cialo zaczego wolno spadac w dol i obracac sie w prawa strone patrzac od gory. Obrocilo sie w sumie o 1080 stopni (3 obroty o 360 stopni) i stanelo. Po ok 10 sekundach powoli otworzylem oczy i zaczalem wlaczac rece, potem tulow, a nastepnie podnioslem sie na plecach (nie ruszajac nogami). Potem oczywiscie obudzilem nogi i na tym skonczyla sie moja przygoda.

Jak myslicie, czy to bylo jakies wprowadzenie do LD lub OOBE? Czy wy mieliscie podobnie ciezkie cialo i krecenie w glowie?

PS:
jestem poczatkujacy i nie wiem na ten temat za wiele, ale mialem juz proroczy sen ;) Przynajmniej tak mi sie wydaje...
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
peres
post 15.12.2007 - 01:37
Post #2

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 2763

Majster wrzuc na loooz ;) A co do przygody z OOBE to Noro i staviklotz mialem tak samo:/ Tzn za pierwszym razem po kilku sekundach juz mialem wibre:D a teraz im dluzej praktykuje tym gorzej mi idzie:/ I co tu dalej robic?? Moze ktos ma jakies lekarstwo;>:PP

A co do autora to tez czuje jakbym wirowal, obracal sie i to jest zajebiscie przyjemne;) Szkoda tylko ze na tym sie konczy:/
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic