Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Udało Się Ale... Nie Tego Sie Spodziewałem
ReCaLL
post 15.12.2007 - 12:03
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2478

W końcu jestem pewien na 100% ze mialem oobe.Wczoraj polozylem sie normalnie ok. 12 spac z przekonaniem ze dzisiaj napewno mi sie nie uda i normalnie zasnalem. Obudzilem sie po 9. Staralem sobie przypomniec sen ale nic z tego. Chcialem sobie jeszcze polezec i sobie zaczalem cos wyobrazac. Ale tak mocno zaczalem to sobie wyobrazac jakbym tak był. No i myk bardzo szybko zaczailem o co chodzi. Potem tylko slyszalem szum wibracje ale to sie dzialo tak szybko ze nawet tego nie pamietam. Pózniej przesuwalem sie powoli z łuzka na dół w prawa strone. Obraz lekko zaczal sie pokazywac widzialem podłoge, poczekalem jeszcze chwile az oddale sie jeszcze bardziej. Bylo to calkiem przyjemne. Po calkowitym oddzieleniu sie od ciała probowalem wyostrzyc wzrok bo normalnie jak sie ogladalem zeby spojrzec na swoje ciało to widzialem wszystko bardzo przyciemnione a swojego ciała nie zauwazylem i zaczalem zachodzic w glowe czy przypadkiem nie jestem w realu lol ;d. Zaczalem juz dobrze widziec ale nie rozgladalem sie po pokoju, spojrzalem na swoja reke byla taka jak w cf tyle ze czesc reki jakby lekko zanikała. Zaczalem sie dostrajac i pocieralem reka o dywan myslalem ze to cos da a jednak czulem jakby dywam nie istniał. Potem chcialem wyjsc z pokoju. Nacisnalem klamke, wlasciwie nie czulem jej tak samo jak wszystkiego do okoła. Wiedzialem ze mam fatalne dostrojenie. Wpadlem do pokoju goscinnego widzialem domowników zaczalem cos do nich mowic oni-bez reakcji. Olalem to i przeszedlem przez okno i wylecialem ;] Troche sobie polatalem z poczatku jak przelazilem przez okno widzialem ze jest noc, a potem jak zaczalem sie przygladac co dokladnie widze był dzien. Przyjrzalem sie takze czy widze te punkciki (sniezenie) tak jak w realu. Były i zauwazylem jeszcze cos - przemknela mi jakby plama oleju zlozona z tych kropek. No i zaczalem sie po prostu nudzic slabo czułem wszystko o ile w ogole cos czulem. To wystarczylo jeden impuls jedna krotka mysl i jestem w cf.
Obudzilem niezbyt zadowolony ale troche usatysfakcjonowany. I moje pytanie jak mam sie dostroic bo w tym astralu czulem sie normalnie ale tak jakbym niczego nie czuł ;/
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
ReCaLL
post 15.12.2007 - 15:54
Post #2

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 2478

zx12 nie o to chodzi, mialem po prostu fatalne dostrojenie i dlatego nie jestem zbyt zadowolony z tego wyjscia i uwazam tak jak draq napisal ze trzeba sie juz dostrajac w trakcie wychodzenia, czyli im dluzsze wibracje tym lepiej. Mialem nie raz hard wibracje ale gowno z tego nie zrobilem oobe.
Profile CardPM
+Quote Post
zx12
post 15.12.2007 - 16:19
Post #3

Dusza Towarzystwa
Nr użytkownika: 1194

CYTAT(ReCaLL @ 15.12.2007 - 15:54) *
zx12 nie o to chodzi...

To pracuj nad tym. Zacznij już od drugiego wyjścia. Jak to mówią starzy Indianie - trening rodzi mistrza. ;)
To nie wibracje określają Twoje wyjście. Jedynie Twoja świadomość. Nad nią możesz pracować w każdym momencie..
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic