CYTAT(PurpleCat @ 29.08.2006 - 14:00)

Zawsze mozesz sprawdzić w praktyce jak to pomaga.
Po prostu łatwiej będziesz przypominał sobie wcześniejsze OOBE a to bardzo pomaga przy następnych.
Jaką gwarancje dajesz osobom, że nic się im niestaje ? Wiesz jaką odpowiedzialność bieżesz na siebie prowadząć internetowwy kurs ?? Gdyby był on w cztery oczy co innego, możesz odrazu pomóc, z odległości niezawsze chyba, że jesteś na wysokim poziomie. Jakie są Twoje możliwości i umiejętności ?? Znasz podstawowe prawa żądzące się światem astralnym ?? Jeśli umiesz wymienić chociaż 3 to już będzie dobrze. Nieznajomość tych zasad to duży błąd... Przestrzegam wszystkich amatorów OOBE bo niekażdy ma predyspozycje do tego. Łatwo o zawał, oj bardzo łatwo. Zwłaszcza w podróżach czasoprzestrzennych. Jeśli przypadkiem uda wam się odwiedzić inny świat jego odmienność niejednego przerazi i wpędzi w poważne kłopoty z którymi ja borykałem się ponad rok. Mam nadzieję "nauczycielu" OOBE, że Twoja chęć nauki nie jest jedynie wybrykiem nastolatka by zająć sobie czas wolny a faktyczną chęcią pokazania ludziom, że istnieje coś innego niż tylko świat materialny w którym żyjemy ale także metryki o których nam się nieśniło i istoty, które mogą nam powiedzieć więcej niż moglibyśmy się tego spodziewać...
Pozdrawiam