Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Obemaniak Darek
kamil
post 13.12.2007 - 18:42
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 144

Widze Darku że zamykasz wszystkie swoje tematy . Czy to znaczy że powoli opuszczasz forum odcinasz sie , szkoda by było . Chociaz po tylu "ciepłych " słowach które przeczytałeś OSTATNIO pod twoim adresem to chyba sie tobie nie dziwie. W każdym bądz razie ja dziekuje że jesteś , byłeś i mam nadzieje bedziesz twoja wiedza z doświadczen i mapy które nakresliłes bardzo mi pomogły . DZIEKI TEŻ ZA MOTYWACJE JAKĄ MI DOSTARCZASZ.
POZDRAWIAM

NAPISAŁEM TO TUTAJ BO WYDAJE MI SIE ŻE TO FORUM NIERUSZYŁO BY GDYBY NIE DAREK
BYŁEM TU CHYBA OD POCZATKU I BYŁA CISZA DOPIERO JAK OBEMANIAK SIE POKAZAŁ NASTĄPIŁ WIELKI BUM .
CHYBA POTRZEBNE SA LEKKIE ZMIANY BO TE KŁÓTNIE WOJNY NA DOBRE NIEWYCHODZA
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
kamil
post 16.12.2007 - 19:06
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 144

tylko czasami ten duch lekko zgniły , kocham cie leci na lewo prawo nieznając chyba wogole tego stanu niestety , a już nierozumie ludzi którzy obużają sie na wszystko co niepasuje do ich wizerunku człowieka, najpierw najlepszy przyjaciel a pozniej nigdy niebyłeś moim guru przeszkadza mi bo za duzo bluzgasz za duzo sie smiejesz nie mozesz tego jesteś głupi cham szowinista narkoman alkoholik itd no gdybym ja dostał tyle cieplych słow juz dawno bym spierdolił ,no ludzie przepraszam widze że wiekszośc jest zakłamana nawet przed samym sobą a pozniej znów wielka milóść ,gówno prawda pojebało sie i koniec
widze ze są trzy grupy:
ap i ich sciśle tajne eksperymenty którzy sie zamkneli i cała reszte maja w dupie z wyjatkami niebede wymienial
szaraki walczyli o obe cwiczyli bo mieli motywacje dzieki komu zgadnijcie, ci są wystarczajaco długo przerobili kazdy temat i od czasu do czasu coś napisza i pomoga nowym
cała rzesza nowych i gdyby nie oni forum by zdechło taka jest prawda piszą nowe tematy a przychodza bo widzą ksiazke darka w ksiegarniach pozniej szperaja w sieci i co widzą gosciu tu gada jak równy chłop z kazdym a obemaniacy go opieprzja bo jest zwykłym człowiekiem a nie przykładnym mistrzem chodzacym w todze i rzucajacym mądre cytaty
GDYBY NIE DAREK NIGDY BYSMY SIE NIE ZGADALI

FORUM ZDECHNIE A PRZYSZŁOŚCIĄ SĄ TYLKO OBE WARSZTATY W REALU

no tak z drugiej strony ile mozna gadać o tym samym LEPIEJ ĆWICZYĆ I PRAKTYKOWAĆ

ostatniO zrobiłem sobie przerwe tygodniowĄ od forum ale widze ze zrobie sobie miesieczna a może i dłuższą

pozdrawiam i zegnam wkurwiony i LEKKO zawiedziony kamil
Profile CardPM
+Quote Post

Posty w temacie
2 Stron V   1 2 >

Go to the top of the page
Start new topic