|
tylko czasami ten duch lekko zgniły , kocham cie leci na lewo prawo nieznając chyba wogole tego stanu niestety , a już nierozumie ludzi którzy obużają sie na wszystko co niepasuje do ich wizerunku człowieka, najpierw najlepszy przyjaciel a pozniej nigdy niebyłeś moim guru przeszkadza mi bo za duzo bluzgasz za duzo sie smiejesz nie mozesz tego jesteś głupi cham szowinista narkoman alkoholik itd no gdybym ja dostał tyle cieplych słow juz dawno bym spierdolił ,no ludzie przepraszam widze że wiekszośc jest zakłamana nawet przed samym sobą a pozniej znów wielka milóść ,gówno prawda pojebało sie i koniec widze ze są trzy grupy: ap i ich sciśle tajne eksperymenty którzy sie zamkneli i cała reszte maja w dupie z wyjatkami niebede wymienial szaraki walczyli o obe cwiczyli bo mieli motywacje dzieki komu zgadnijcie, ci są wystarczajaco długo przerobili kazdy temat i od czasu do czasu coś napisza i pomoga nowym cała rzesza nowych i gdyby nie oni forum by zdechło taka jest prawda piszą nowe tematy a przychodza bo widzą ksiazke darka w ksiegarniach pozniej szperaja w sieci i co widzą gosciu tu gada jak równy chłop z kazdym a obemaniacy go opieprzja bo jest zwykłym człowiekiem a nie przykładnym mistrzem chodzacym w todze i rzucajacym mądre cytaty GDYBY NIE DAREK NIGDY BYSMY SIE NIE ZGADALI
FORUM ZDECHNIE A PRZYSZŁOŚCIĄ SĄ TYLKO OBE WARSZTATY W REALU
no tak z drugiej strony ile mozna gadać o tym samym LEPIEJ ĆWICZYĆ I PRAKTYKOWAĆ
ostatniO zrobiłem sobie przerwe tygodniowĄ od forum ale widze ze zrobie sobie miesieczna a może i dłuższą
pozdrawiam i zegnam wkurwiony i LEKKO zawiedziony kamil
|