Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Osiagalem Nieswiadomie Oobe
deniro
post 17.12.2007 - 15:04
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 2904

witam jestem nowy w temacie chodz juz kiedys sie tym interesowalem ale niemialem cierpliwosci i czasu na wglebienie sie... ale teraz tego niebrakuje.

mialem pare razy paraliz ktorego sam niechcialem wywolac porpostu sie stalo... za pierwszym razem myslalem ze umieram bo niemoglem ciale ruszyc a oczy mialem otwarte i wszystko wokul widzialem modlilem sie tylko aby mi to przeszlo asz sie mokry obudzilem... kolejne razy juz tak sie tego niebalem ale swiadomie niemoglem sie domyslec w tym transie co sie dzieje i probowalem sie obudzic...

ostatnio lezalem se z dziewczyna i film ogladalismy... przysnelo mi sie chyba krotko i obudzilem sie sparalizowany... z calej sili moglem tylko lekko ustami roszac i po cichotko do dziewczyuny powtarczalem, "obuc mnie, obuc mnie, sturchnij mnie mocno" ale ona niereagowala nato... natomiast pare minut pozniej sie obudzilem i pytam jej czy przed chwila mnie slyszala jak kazalem sie obudzic ona muwi ze nic takiego niebylo... wiec snilem to i chcialem wysc z tego nieswiadcza sobie co sie dzieje...

no tak wiec doszedlem do tego pare razy ale wtedy kiedy niechcialem, tera pytanie jak to swiadomie wywolac..

pamietam ze nieraz mi sie tak dzialo jak wypilem wczesniej duzo kawy siedzac przed komputerem ale ze zmeczenia szedlem spac po kawie... i robilo sie takie cos jakby moje cialo zasypialo ale ja dalej swiadomy nadtym bylem ze spie ale dalej moge myslec... tlumaczylem se to tak ze logicznie moze to po kawie bo mozg dalej pracuje ze wzgledu na wysoki puls po kawie ale czesc mozgu ktora steruje cialem juz spi... niewiem czy dobrze mowie, prosze poprawic jak bzdury zmyslam...

wiec chcialbym swiadomie to wywolac w wtedy dalej sie wglebic...

P.S. strone juz czytam pokoleji http://www.oobe.pl/park/Pomoc-Dla-Poczatku...ch...-t616.html

zamowilem se na allegro generator snow... moze cos pomoze, poradnik na 4 tygodnie treningu juz mam, na plyte jeszcze czekam, niewiem czy bzdura to czy nie ale za 20PLN to nie majatek.

---
sorry za ortografie ale jestem z niemiec!
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Franki
post 17.12.2007 - 15:36
Post #2

OBE Maniak 152
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2563

Nie raz mialem sytuacje, w ktorej rzucalem sie po lozku, szarpalem sie z czyms, ale jakos strasznie ciezko mi bylo. Po obudzeniu sie, akurat ojciec byl w pokoju i zapytany o to czy spalem spokojnie opowiedzial, ze tak.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic