Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Focus 3
KitKat
post 25.10.2007 - 19:38
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 2092

Hej,

Mam ciągle pytania do poszeczgólnych Focusów. A właściwie to dopiero zaczynam się dowiadywać od innych czym one są. Tak parę razy obiło mi się o uszy o stanie Focus 3. Nawet na forum w temacie o Hemi-Sync było coś wspomniane przez kogoś, że udało mu się osiągnąć Focus 3. Czym jest ten stan? Na czym polega? Jak można go osiągnąć?

Pozdro,
KitKat ;)
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
sonic3
post 17.12.2007 - 23:30
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2391

CYTAT(mind trainee @ 17.12.2007 - 14:09) *
Focusy są ponumerowane inaczej, bo gdyby było Focus 1,2,3,4,5,6 to było by strasznie nudno.....
Same numerki focusuów (3,10,15,21....) są wybrane całkowicie losowo i nie w nich żadnego głębokiego przesłania

Ależ mają znacznie tylko nie jest ono takie ważne tzn. numerki focusów mają nam ułatwić dostrojenie się do odpowiednich stanów które reprezentują. Działa to na zasadzie autosugestii albo hipnozy, tak więc, zanim zostaniesz wprowadzony z F0 do F3, mentor prowadzący Cię tam odlicza 1,2,3 i jesteś w 3. Oczywiście nie jest to tak uproszczone jak napisałem. Tak samo z focus10 po odpowiednim przygotowaniu i zrelaksowaniu, mentor przeniesie nas tam za pomocą odliczania 4,5,6,7,8,9 i 10, 10!!!
Metoda Gateway Experience to metoda małych kroczków, a więc po miedzy skupieniami dostajemy extra czas na spokojne dostrojenie sie za pomocą dudnień hemi-sync. Tak więc numerki tutaj stały się narzędziem, które ma pomagać w osiąganiu przypisanego mu stanu, a brakujące liczby to extra czas.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic