Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Poradnik Od Doswiadczonego Jak Osiagnac Oobe
disease
post 18.12.2007 - 02:54
Post #1

Częsty Gość Rodziny
Grupa: Podróżnicy
**
Nr użytkownika: 2913

Witam , otoz chcialem sie z wami podzielic swoim doswiadczeniem , znam dosyc prosty sposob ( co nie znaczy ze szybki), wypraktykowany wiele razy na osiagniecie oobe. Dodam ze praktykowalem medytacje, cwiczenie czakr okolo 2-3 lat, osiagnalem ponad 100 oobe, mialem wizje, kilka ld, hipnagogi, wizyte w wyzszym planie gdzie widzialem zmarlych (heh no coz raczej subiektywne ale bardzo glebokie doswiadczenie i nigdy go nie zapomne).
Zaczynałem cwiczenia zafascynowany mozliwoscia latania podczas wyjscia z ciala , i ogólnie mistycyzmem jaki sie z tym wiarze. Nauczylem sie transu w kilku parugodzinnych sesjach i zaczałem próby wyjscia z ciala roznymi technikami : ciagniecie liny i inne odsylam do poradnika bruce'a itp. To bląd - tak nie rob bo do niczego nie dojdziesz. tak spedzilem kilka miesiecy, bez efektow, dosyc regularnych cwiczen.
Potem zacząłem kombinowac z czakrami i to był przełom. po około tygodniu stymulowania czakr wyrzucilo mnie z ciala zaraz po zasnieciu . Bomba! wziałem sie do roboty i przerobilem w 3miesiace kurs NEW bruca (zalecam zrobienie tego gdyz czakry moga byc nieprzewidywalne i niebezpieczne, lepiej przygotowac organizm do tego a pozatym ciezko jest skupic sie na czakrach na poczatku). i potem zaczałem cwiczyc regularnie w dzien - tuz przed snem kladlem sie pol godziny wczesniej niz zazwyczaj i 30 min cwiczylem czakry (tzn wznosilem energie do kolejne pierwszej drugiej itp po 7 razy do kazdej. Potem zeby zmaxymalizowac efekt to do czakry nad glowa wznosilem az do zasniecia - rob to jak juz bedziesz zaawansowany bo zrobisz sobie krzywde). na efekty nie trzeba było długo czekac. Moj sposob polega na tym ze energetyzujesz czakry tuż przed snem a zaraz po zasnieciu wybudzisz sie w pół-transie (calkowicie automatycznie jesli jestes dostatecznie 'naenergetyzowany' ) i wylatujesz z ciala z latwoscia samoistnie. Cwicz czakry a wyrzuci cie z ciala automatycznie w moim wypadku po niecalym tygodniu przy 30min dziennie cwiczen przed snem) Dodam ze nigdy nie udalo mi sie wyjsc z ciala swiadomie jak to robil Bruce, zawsze sie to dzialo "pół-automatycznie" tzn wiedzialem ze jak sie naenergetyzuje przed snem to na 90% mnie wyrzuci z ciala tuz po zasnieciu, wiec wykorzystywalem to z premedytacja :)
po pewnym czasie tuz przed snem zaczely sie pojawiac hipnagogi (takie bardzo realistyczny film ktory widzisz jak zamkniesz oczy, trzeba samemu zobaczyc bo przedtem mi sie nigdy nie zdarzalo, bardzo przyjemne uczucie), i kolejne zdolnosci jak widzenie aury (chociaz niespecjalnie zaawansowanie gdyz tylko na bialo). Lucid dreams mialem tylko z 4 razy w zyciu z tego 2 razy od cwiczenia czakr. no i wizyta w wyzszym planie - nie mam pojecia jakim , ale z tego ze spotkalem tam zmarlych wnosze ze to piaty plan opisany przez bruca, chociaz moje przezycie bylo troche inne ale bardzo glebokie, mistyczne, to bylo cos niezwyklego , mocne przezycie poznalem tam swojego przewodnika duchowego. No i sporo wizji ktore ktore na swoj alegoryczny sposob staraly mi sie cos powiedziec. ciekawe jakie efekty byłyby jakbym cwiczyl do teraz:) Jak jakies pytania to piszcie tu albo gg: 6871494, pozdrawiam
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Plantator-Dziubas
post 18.12.2007 - 12:54
Post #2

Guests

---
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic