oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Ld>obe Czy Ld>ld, A może jeszcze inaczej ?
grej3333
post 18.12.2007 - 17:18
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Witam serdecznie wszystkich użytkowników tego wspaniałego forum.
Dzis rano o godzinie 8 postanowiłem wrócic do łózka i jeszcze się przespać. Nie myślałem o LD ani OOBE byłem potwornie zmęczony i marzyłem jedynie o głębokim śnie.
Okey Zasnąłem i olśniło mnie wspaniale we śnie i od tej pory byłem świadomy. Miałem LD to pewne.
Gdy stałem sobie tak w tym śnie nagle olśniło mnie ( po raz 2 ) że moge to wykorzystać do OOBE , a nigdy nie wyszedłem wiec była to okazja niepowtarzalna. Powiedziałem sobie we śnie '' WYCHODZE! '' i próbowałem wstać. No i pięknie przeniosłem sie natychmiastowo do pokoju siostry ( była noc ) i wyszedłem z ciała. Klęczałem w pokoju siostry patrząc na okno i nagle obraz mi sie zamazywał i przypomniałem sobie wtedy że musze sie dostrojic!. Zacząłem ile tylko wleźie trzeć rekami o dywan. Obraz sie pokazał. Ja zaczołem powoli latać po okolicy , odpychałem sie rękami od powietrza i unosiłem sie. Byłem świadomy.
Obudziłem sie w moim pokoju.
Teraz wnioski:
We śnie pomyślałem o tym żeby wyjsc z ciała poprzez szybkie wstanie lecz przeniosłem sie do pokoju siostry i z godziny 8 rano zrobiła sie godzina wieczorowa mysle okolo 23.
Teraz pytania:
1. Dlaczego jeżeli postanowiłem szybko wstac w LD ( 1 snie ) to nie wstalem i nie miałem OOBE rzeczywiscie tylko przeniosłem sie.
2.Czy to ''wyjscie'' było OOBE czy tylko może świadomy sen o OOBE? Hmmm
3.Jak wy to widzicie?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
grej3333
post 18.12.2007 - 22:06
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Dobra to żescie sie pokłucili ale koniec dobry ;)
Ja sobie to jeszcze raz przemyslałem i mam kolejne 2 pytanka , które może coś udowodnią hym?
1. Czemu jezeli w LD postanowilem WYJSĆ szybko czemu rzeczywiscie nie wyszedłem? tylko prawdopodobnie wpadłem w 2 ldk?
2. To moje wyjscie poza hmmm o ile sie nie myle ( jezeli jednak sie myle prosze o poprawe ) w OOBE widzimy 360 w okół siebie. Wtedy gdy sie dostrajałem i miałem to ''oobe'' widziałem normalnie jak w ŚF.
Sam nie wiem wydaje mi sie jednak ze były to 2 ldki a ten drugi zoobrazował mi wyjscie z ciała. Sam juz nie wiem. Cięzko mi to opisać
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park