Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Dziwny Ból
_DhD_
post 19.12.2007 - 09:22
Post #1

Przechodzień
Grupa: Podróżnicy

Nr użytkownika: 2922

Witam.

Jestem na tym forum nowy lecz o OOBE interesuje sie już dosyć długo. Mam małe pytanko dla doświadczonych. Gdy wchodzę w stan relaksacji co jakiś czas odczuwam silny ból w 6 czakrze. Dosłownie jakby mi ktoś wbijał rozgrzany gwóźdź w czoło, albo wkręcał mi wiertło wiertarką. Pierwszy raz odczuwałem to tak silnie i bardzo mnie to zastanowiło. Domyślam sie, że to są jakieś zaburzenia tylko nie wiem czym to jest dokładnie spowodowane.

Pozdrawiam wszystkich :)
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Conchita
post 19.12.2007 - 13:36
Post #2

OBE Maniak 36
Grupa: OOBE VIP
Ikona Grupy
Nr użytkownika: 1221

No wiesz, być może tak było. Sama - to pojęcie względne. Bez Twojej świadomości tego faktu - to co innego. Jeśli teraz już nie masz tego, to nie ma co się nad tym rozwodzić.
Czakramy działają same - niezależnie od tego czy mamy o nich pojęcie czy nie. Świadomie można usprawnić ich pracę. Ale nauczyłam się, że najlepiej zacząć od drugiej strony - od życia fizyczno-niefizycznego, myślenia, wzorców reakcji, emocji - samo ładowanie czakry to jak podkręcanie procesorka by lepiej pracował na tych samym szmelcowatym często oprogramowaniu. Oczywiście jak jakiś program nie wyrabia i się zawiesza to można poprawić procesorek i pomoże, ale w okresie długoterminowym lepiej wymienić oprogramowanie na lepsze, nowsze, bardziej wydajne i tu kończy się analogia, bo to nowe sprawia, że wszystkie procesorki w ciele kręcą się szybciej i wzrastają...
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic