Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Forum, A Wyjścia, Ostatni temat i spadam z forum...
Meshu
post 19.12.2007 - 20:57
Post #1

Pisać na PW jak chcecie GG.
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2427

Forum, ma bardzo dużo błędnych przez użytkowników posty. Nowi czytają je i mają dziwne myśli takie jak: "Co się stanie jak umrę w OSPUO?", nie czytajcie tego! NIE PRZEJMUJCIE SIE TYM! Nie umrzesz w OSPUO/AStralu/ŚNIE. Jak to każdy sobie tam nazwie. Nic Ci się w tamtym świecie nie stanie! Nie umrzesz, nie dostaniesz rozlewu, nnie ma botów itd. Nie ma tego wszystkiego! Jak wszyscy wiedzie oczywiście OSPUO jest to Obszar Stworzony Przez Obserwatora. Kryją się tam największe pragnienia i oczywiście rzeczy z podświadomości. Podświadomość ma bardzo dużo zalet i wad... Zalety są to to, że możesz tam przeżyć swoje najgłębsze pragnienia! A Wady są to np. gdy bot cię za jaja ugryzie! Albo że będziesz się bał czegoś, to stanie się to w OSPUO. Nawet jak świadomie pokonasz strach, zawsze on będzie w Twojej podświadomości więc musisz się nauczyć pokonać lęki... Możesz się tego nauczyć stawiając czoła w OSPUO lękowi. Ale co ja będę pierdolił.

Daje rady:
1 Nie czytaj głupich postów tj. Co się stanie jak umrę itd.
2 Nie czytaj postów tj. czy mogę zabić bota? Oczywiście, że możesz, ale jego nie ma! Przez takie posty wytwarzasz sobie bota i tyle.
3 Chcesz wyjść? Przeczytaj poradniki i wychodź! Nie przejmuj się postami z forum! Badaj swoje wyjścia a nie czyjeś!
4 Wyciszaj umysł, a uda CI się wyjść jak się tylko skoncentrujesz.
5 NIC CI SIĘ W OOBE NIE STANIE!!!! No najwyżej się spuścisz jak wyobrazisz sobie, że sie walisz z piękną panią, tak jak Franki no... Lol :D

To wszystko. Myśle, że do Was trafiłem choć jeszcze nie wyszłem. Ale mam dobrego kolegę Frankiego :P
pozdro dla Was wszystkich. Spadam z forum i wychodze po swojemu. Narazie Wam! Może wpadnę czasem
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
PPPX
post 19.12.2007 - 21:04
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2661

Oj Meshuś... ;P Takie pytania będą mimo wszystko. Strach przed tym zawsze jest. Sama kiedyś się nad tym zastanawiałam, dopóki na zlocie Zbyszek i Kazik nie rozwiali moich wątpliwości.
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic