oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> 4+food+1, pyanie z serii "jeszcze glupsze od glupich"
staviklotz
post 19.12.2007 - 20:45
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

A pytanie za 100pkt brzmi:
Czy podczas "przerwy" w 4+1 moge sobie wszamac wszczesniej zrobione zarelko? kanapki lub cos pokrewnego.
Pyatam poniewaz zawsze budze sie cholernie glodny i kiedy znowu sie klade mysle tylko o tym jaki to ja jestem nienazarty i niemoge sie skocentrowac. Z drugiej znowu strony czy nie pobudzi to za bardzo organizmu?
Pytanie zostalo zadane.Pozdrawiam.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Franki
post 20.12.2007 - 00:52
Post #2

OBE Maniak 152
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Sytuacja z wczorajszego dnia. Poszedlem spac jak byla godzina 2:50, zanim zasnalem minelo pewnie z 30 minutesow (od kiedy interesuje sie OOBE cos dluzej zasypiam). Wstalem troche spiacy o 9, usiadlem do kompa oczywiscie, zrobilem jedzenie etc. I tak praktycznie spedzilem pare godzin. Kolo 13 zachcialo mi sie jesc, zrobilem sobie obiadzik (kotlet schabowy + ziemniaki + buraczki obiadowe, a do tego 2 jajka sadzone). Zjadlem, to popilem 2 kubkami mleka i poszedlem polezec. Lezalem tak sobie i poczulem sie senny, wiec postanowielm sprobowac wyjsc. Tak sobie lezalem, zaczely pojawiac sie obrazy po kilkunastu minutach nagle pstryk i obrazy ustaly, a w tym czasie swiadomosc z pogranicza snu zrobila sie normalna, bylem pewien, ze juz nie spie. Oczywiscie, to stan w ktorym zaraz wyjde i tak sie stalo. Ktos zaczal mnie szarpac (NP pewnie) i wyciagnal mnie z ciala. Co prawda wyjscie polegalo na walce z jakims astralnym wampirem, ktory ostatnio nie daje mi spokoju i wkur*** mnie strasznie (przez niego cofki zaliczam, nie pozwala sie dostroic). Hmm, znowu bylem najedzony do syta i jakos nie zauwarzylem klopotow z wejsciem w stan OOBE :). Pozdro.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park