oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> 4+food+1, pyanie z serii "jeszcze glupsze od glupich"
staviklotz
post 19.12.2007 - 20:45
Post #1

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

A pytanie za 100pkt brzmi:
Czy podczas "przerwy" w 4+1 moge sobie wszamac wszczesniej zrobione zarelko? kanapki lub cos pokrewnego.
Pyatam poniewaz zawsze budze sie cholernie glodny i kiedy znowu sie klade mysle tylko o tym jaki to ja jestem nienazarty i niemoge sie skocentrowac. Z drugiej znowu strony czy nie pobudzi to za bardzo organizmu?
Pytanie zostalo zadane.Pozdrawiam.
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
staviklotz
post 20.12.2007 - 01:21
Post #2

Częsty Gość Rodziny
**
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

CYTAT(Franki @ 20.12.2007 - 00:52) *
od kiedy interesuje sie OOBE cos dluzej zasypiam

hehe dobrze juz myslalem ze jestem dZiWnY. a tak serio to przez takie dlugie (bardzo) zasypianie musialem "odwolac" pare 4+1.
Wygladalo to tak ze klade sie do wyra (budzik nastawiony) z jedna tylko intencja - spac , no ale jak czuje ze cos sie zaczyna dziac znaczy sie zaczynam widziec hipnagogi (?) no to wiadomo nie chce przerywac ale brnac dalej :D no ale jak juz za bardzo sie staram i sie rozbudze patzre na zegarek a tu godzina druga (kladlem sie o 12) to mowie nieee 2h to zamalo i wylaczam budzik ;/
swoja droga to wlasnie tak mialem swoje pierwsze(jedyne) ld(?) choc pewny nie jestem, wygladalo to tak iz nagle kapnelem sie ze jestem w jakims swiecie (prawdopodobnie morrowind bo pykalem w to tego dnia dosc intensywnie) i nagle "ej kurna. to sen a ja jestem swiadomy!" ale jako iz mialem jedynie zmysl wzroku ( i to sporo ograniczony (to co przedemna a tlo jakies kolory bez konkretow) mysle sobie czas uruchomic inne zmysly. podszedlem do drzwi i zlapalem za klamke i nic nie poczulem ;p " ta klamka jest szorska ta klamka jest zimna" i pstryk leze w lozeczku ;p to bvylo toto czy silna sugestia z mojej strony?
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park