|
Witam serdecznie forumowiczów ;) Chciałem sie do was zwrócic z prośbą moze i pomocą , podniesieniem na duchu :) Przejde do rzeczy: Trenuje Obe około 1 miesiąca... Za mną ponad 50 prób wyjść . Moj problem jest następujący: Podczas tych wszystkich ( ok.50 ) prób ani razu nie doszedłem do PS bądź wibracji. Nie wiem czy wina leży z mojej strony , czy robie coś nie tak , czy po prostu jeszcze nie czas na mnie. Wierze w to mocno , wiec nie poddaje sie! Wiem że niektórzy po kilkunastu latach osiągają dopiero OBE , lecz ja nie osiągnałem jeszcze PS nawet. To mnie jedynie nie pokoi <hm>. Kłade sie do łózka zawsze staram na wznak leżeć no i patrze w ciemnosć relaksuje sie , dochodze do głebokiego relaksu , hipnagogi i nic wiecej i moge tak lezec półtorej godziny i nic sie nie dzieje. Prosze NP o pomoc juz płacze , wyzalam mu sie błagam go ale nie reaguje !? No i teraz pytanie? Jak tu osiągnac paraliz senny bądź Wibracje...? Wiem że mozna Obe osiagnac bez tych rzeczy , lecz chciałbym je doświadczyc! Co mam robic? Prosze o przemyślane odpowiedzi <Pzdr>
|