Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Próbuje, Coś nie tak?
grej3333
post 20.12.2007 - 13:14
Post #1

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2739

Witam serdecznie forumowiczów ;)
Chciałem sie do was zwrócic z prośbą moze i pomocą , podniesieniem na duchu :)
Przejde do rzeczy:
Trenuje Obe około 1 miesiąca... Za mną ponad 50 prób wyjść . Moj problem jest następujący:
Podczas tych wszystkich ( ok.50 ) prób ani razu nie doszedłem do PS bądź wibracji. Nie wiem czy wina leży z mojej strony , czy robie coś nie tak , czy po prostu jeszcze nie czas na mnie. Wierze w to mocno , wiec nie poddaje sie! Wiem że niektórzy po kilkunastu latach osiągają dopiero OBE , lecz ja nie osiągnałem jeszcze PS nawet. To mnie jedynie nie pokoi <hm>. Kłade sie do łózka zawsze staram na wznak leżeć no i patrze w ciemnosć relaksuje sie , dochodze do głebokiego relaksu , hipnagogi i nic wiecej i moge tak lezec półtorej godziny i nic sie nie dzieje. Prosze NP o pomoc juz płacze , wyzalam mu sie błagam go ale nie reaguje !?
No i teraz pytanie? Jak tu osiągnac paraliz senny bądź Wibracje...?
Wiem że mozna Obe osiagnac bez tych rzeczy , lecz chciałbym je doświadczyc!
Co mam robic?
Prosze o przemyślane odpowiedzi <Pzdr>
Profile CardPM
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Dagon
post 20.12.2007 - 15:51
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 2302

Właśnie po to są święta, aby co dzień robić 4+1 :D
Ostatnio to tylko szkoła mi przeszkadza w tej metodzie, a teraz puszczą hamulce :) 12 dni z 4+1, wielkie tournée po Astralu. O tak, ja wam to mówię! Wyjdę z ciała przed rokiem 2008, jakem Filip ^^

A jeżeli jakiś bot spróbuje mi przeszkodzić, to przez tydzień będzie chodził jak cowboy :>
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic