|
|
20.12.2007 - 16:26
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Zasnęłam ok.22. Wstałam ok.2 w nocy. Nie wiem czemu. Pomyślałam,że mogę wykorzystać to do metody 4+1 ;) Więc rozbudzałam się godzinę i położyłam się do łóżka. Zaczęłam się relaksować. Po jakiś 15 min. zaczęłam wizualizować sobie metode liny. I nic. kompletnie nie wyszło. Zadnych wibracji ani nic ;( Czy coś zrobiłam nie tak ? Z innej beczki :
Kiedy zaczęliście praktykować oobe ? w jakim wieku ? Czy młody wiek to przeszkoda ? Jak szybko udało wam się wyjść z ciała ? Jaką metodę stosowaliście ? Czy jak śpię na górze na piętrowym łóżku to jest możliwość że podczas Wyjścia spadne ? xD Pozdrawiam. M. |
|
|
|
![]() |
20.12.2007 - 17:57
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Nie masz vizualizować sobię metody liny ... masz leżeć i czekać , poprostu masz o niczym nie myśleć , masz uśpić ciało , nic nie robic. Leż i poprostu nie myśl ,proś NP codziennie przed spaniem , może być to w chwili gdy sie rozbudzasz, po tym już poprostu leż w wygodnej ci pozycji i nie pozwol sobie zasnać :)
bardzo dobrze ze zaczynasz w mlodym wieku , bo masz wiecej lat na praktyki.. hehe no a z tym wypadaniem z lozka to musisz na siebie uwazac :p |
|
|
|
m0nia93 4+1 20.12.2007 - 16:26
Dagon Jak dobrze, że na piętrowym łóżku, to ja leż... 20.12.2007 - 18:32
kipper Wszystko w porządku nie uda się za pierwszym ra... 20.12.2007 - 19:49
VVi Jakąkolwiek metodę wychodzenia stosuje się w mo... 20.12.2007 - 19:54![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |