|
|
20.12.2007 - 16:26
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Zasnęłam ok.22. Wstałam ok.2 w nocy. Nie wiem czemu. Pomyślałam,że mogę wykorzystać to do metody 4+1 ;) Więc rozbudzałam się godzinę i położyłam się do łóżka. Zaczęłam się relaksować. Po jakiś 15 min. zaczęłam wizualizować sobie metode liny. I nic. kompletnie nie wyszło. Zadnych wibracji ani nic ;( Czy coś zrobiłam nie tak ? Z innej beczki :
Kiedy zaczęliście praktykować oobe ? w jakim wieku ? Czy młody wiek to przeszkoda ? Jak szybko udało wam się wyjść z ciała ? Jaką metodę stosowaliście ? Czy jak śpię na górze na piętrowym łóżku to jest możliwość że podczas Wyjścia spadne ? xD Pozdrawiam. M. |
|
|
|
![]() |
20.12.2007 - 19:49
|
|
|
Przyjaciel Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Wszystko w porządku nie uda się za pierwszym razem:)ćwicz nie zawsze twoi NP Ci pomogą oni są jak Anioł stróz a może nimi są jak wiesz aniołowie chronią Cie ale nie ochronią Cie przed skokiem z 10 piętra wiem ,że nie ma żadnej zbieżności to co mówie ale tak jest no bo oni też mają żcie a nie tylko pomaganie tobie:) :P
Pozdro |
|
|
|
m0nia93 4+1 20.12.2007 - 16:26
Jaskul-Maniak Nie masz vizualizować sobię metody liny ... masz... 20.12.2007 - 17:57
Dagon Jak dobrze, że na piętrowym łóżku, to ja leż... 20.12.2007 - 18:32
VVi Jakąkolwiek metodę wychodzenia stosuje się w mo... 20.12.2007 - 19:54![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |