oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> 4+1 Co Jest?!, wejdź drogi podróżniku i odpowiedz na pare pyteń młodemu żółtodziobowi
Szopen
post 21.12.2007 - 07:27
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam,

Dzisiaj rano wstanąłem o 4 rano (po jakiś 4h snu). Coś ponad 30 min rozbudzania, głównie masturabacja :). Dobra, kładę się z drugiej strony łóżka żeby było "inaczej". Leże w bezruchu, podtrzymując ciągle świadomość. I tak sobie leżę i leżę. Gówno! DOKŁADNIE PRZEZ 1h 45min TAK SOBIE LEŻAŁEM I WOGULE NIE ODCZUŁEM ŻADNYCH WIBRACJI, CZY PARALIŻU :[. Pomóżcie mi, co zrobiłem nie tak, lub co mam zrobić zeby w końcu pierwszy raz wyjść z ciała?

P.S. Dzisiaj wigilia klasowa a ja niepotrzebie zjadłem śniadanie :[
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Szopen
post 21.12.2007 - 12:45
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

hahaha czyli mam rozumieć że im rzadziej będę się masturbował tym większe są moje szanse na wyjście, zwiększenie energii? :D:D Trzeba się jeszcze nad tym zastanowić: czy masturbować się i mieć przyjemność a nie być w obe, czy miec przyjemnośc z obe ale się nie masturbować? Hmm musze to przemuśleć :D:D:D (oczywista ironia)

@edit

pozatym jak nie dojdę to mam poczucie nie spełnienia i wtedy nie mogę nic robić, tylko za wszelką cenę dojść ;)
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park