Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Forum Ewangelizacyjne O Obe/ld, Strzeżcie się!!!
mind trainee
post 21.12.2007 - 19:33
Post #1

Guests

4. Jak chrześcijanin powinien zachować się w przypadku zetknięcia z oneironautyką:
- zapytaj od czego pochodzi nazwa orienonautyka i skąd wywodza się stosowane tam metody.
- zapytaj dlaczego orienonauci tak często i brutalnie atakują Kościół i Chrystusa.
- zapytaj dlaczego wbrew nauce Chrystusa propagują rozpustę, wyuzdanie i perwersję oraz przeczą nauce Zbawiciela twierdząc, że dokonywanie tego w świadomym śnie nie jest złe, a wręcz przeciwnie twierdzą, że to właściwe.
- zapytaj o opętania i uboczne skutki świadomego śnienia i dlaczego psychiatrzy przestrzegają przed tą niebezpieczną zabawą.
- zapytaj czy to prawda, że LD prowadzi wprost w objęcia narkomani.

Jak prawdziwy OBE Nauta powinien reagować na ataki ze strony kościoła?
-zapytaj "gdy się masturbujesz gdzie jesteś?...." hehe

Reszta Tutaj
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
VVi
post 21.12.2007 - 19:58
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1760

A ja właśnie sobie zdałam sprawę, że nigdy nie byłam chrześcijanką, tylko mi się tak zdawało, bo jeśli chrześcijanie są tak walnięci na umyśle to ja... eh, po prostu brak mi słów. Szkoda mojego klikania na to.

CYTAT
Tak sobie przejzalem tamten link co podales po lebkach i jednak wiekszosc osob jest zainteresowana LD mimo ze to "ewangelisci"

Bo zakazany owoc kusi!!! hehehe
Profile CardPM
+Quote Post
damiano
post 21.12.2007 - 20:27
Post #3

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1219

CYTAT(VVi @ 21.12.2007 - 19:58) *
A ja właśnie sobie zdałam sprawę, że nigdy nie byłam chrześcijanką, tylko mi się tak zdawało, bo jeśli chrześcijanie są tak walnięci na umyśle to ja...

U mnie podobnie :)

W takim razie wedlug kosciola to kazdy jest potepiony bo nie ma czlowieka ktory chociaz raz chcac nie chcac nie mialby spontanicznego LD ;)

Tłumaczyli by pewnie że Śwaidomy sen nie jest grzechem gdy pojawi się to zjawisko bez naszej woli . Natomiast jeśli jesteśmy w pełni świadomi ,chcieliśy osiągnać LD ,lub poddajemy się działaniu temu zjawisku to wtedy mamy do czynienia z grzechem :>

Tak samo jak z całowaniem. Jeśli robimy to z miłości ,bez głupich myśli wszystko OK ,jeśli pojawią się nieczyste myśli lub robimy to dla zaspokojenia mamy grzech :>
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic