Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Forum Ewangelizacyjne O Obe/ld, Strzeżcie się!!!
mind trainee
post 21.12.2007 - 19:33
Post #1

Guests

4. Jak chrześcijanin powinien zachować się w przypadku zetknięcia z oneironautyką:
- zapytaj od czego pochodzi nazwa orienonautyka i skąd wywodza się stosowane tam metody.
- zapytaj dlaczego orienonauci tak często i brutalnie atakują Kościół i Chrystusa.
- zapytaj dlaczego wbrew nauce Chrystusa propagują rozpustę, wyuzdanie i perwersję oraz przeczą nauce Zbawiciela twierdząc, że dokonywanie tego w świadomym śnie nie jest złe, a wręcz przeciwnie twierdzą, że to właściwe.
- zapytaj o opętania i uboczne skutki świadomego śnienia i dlaczego psychiatrzy przestrzegają przed tą niebezpieczną zabawą.
- zapytaj czy to prawda, że LD prowadzi wprost w objęcia narkomani.

Jak prawdziwy OBE Nauta powinien reagować na ataki ze strony kościoła?
-zapytaj "gdy się masturbujesz gdzie jesteś?...." hehe

Reszta Tutaj
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Drag0n
post 21.12.2007 - 21:22
Post #2

Świadomie Śniący
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 1691

A ja już naprawde nie wiem co o tym myśleć, niby kiedys byłem chrześciajnem, chodzilem co 2 miechy do spowiedzi itd... a gdy poznałem zjawisko oobe to to sie zmieniło, zmieniłem poglądy na temat religii, ale ostatnio miałem bardzo nie miłą sytuacje, a mianowicie zemdlałem, prawie umarłem, ledwo co mnie odratowali, nie będe pisal z jakiego powodu straciłem przytomnośc bo nie o to tutaj chodzi.
Gdy straciłem przytomność działy sie dziwne rzeczy, widzialem na początku pełno biuałych kulek które lataly wokół mnie, potem zrobiło sie ciemno aż tu nagle pojawiło sie małe światełko na końcu... i własnie w tym momencie odzyskałem przytomnośc.
Tak sobie potem pomyślałem ,,a gdyby mnie nie wyratowali ? gdyby piekło naprawde istniało i bym tam trafił?" A dzień wcześniej nie wiem czemu czułem że musze sie pomodlić, nie wiem skąd wpadła mi myśl, a dzisiaj sie pomodle (a nie modliłem sie ze 4 miechy)..... Czyżby to jakiś znak ?
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic