oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> 4+1 Co Jest?!, wejdź drogi podróżniku i odpowiedz na pare pyteń młodemu żółtodziobowi
Szopen
post 21.12.2007 - 07:27
Post #1

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Witam,

Dzisiaj rano wstanąłem o 4 rano (po jakiś 4h snu). Coś ponad 30 min rozbudzania, głównie masturabacja :). Dobra, kładę się z drugiej strony łóżka żeby było "inaczej". Leże w bezruchu, podtrzymując ciągle świadomość. I tak sobie leżę i leżę. Gówno! DOKŁADNIE PRZEZ 1h 45min TAK SOBIE LEŻAŁEM I WOGULE NIE ODCZUŁEM ŻADNYCH WIBRACJI, CZY PARALIŻU :[. Pomóżcie mi, co zrobiłem nie tak, lub co mam zrobić zeby w końcu pierwszy raz wyjść z ciała?

P.S. Dzisiaj wigilia klasowa a ja niepotrzebie zjadłem śniadanie :[
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
VegOo.
post 21.12.2007 - 22:29
Post #2

Przyjaciel Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Szopenie chcesz to męcz turboptysia, ale nie przed próbą wyjscia, skoro tak Ci na tym zależy... Nie przejmuj się jeżeli nie uda Ci się wyjśc, najwyżej nie zaznasz tej opisywanej na tym forum przez 'Oobemaniaków' MIŁOŚCI. Ale nie zniechęcaj się tym... Czasu masz dużo, najwazniejsze się nie poddawac. Możesz czekac latami bez wyjscia. Nie dostaniesz TU ani na kazdym innym forum o tej tematyce konkretnej odpowiedzi na to jak wyjśc. Proponuje Ci żebyś się skupił i po tym poście, uwierzył w siebie, bo to w Tobie tkwi siła. Ty i tylko wyłącznie Ty wyjdziesz, my tego za Ciebie nie zrobimy, jeżeli znasz teorie to postaraj się, możesz to zrobic i powinienes wiedziec o tym. Każdy tutaj jest człowiekiem (oprócz mnie) tj. Ty więc jeżeli oni mogą to zrobic to Ty też. I nie wal za dużo, bo wzrok Ci się popsuje ;g
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park