Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Forum Ewangelizacyjne O Obe/ld, Strzeżcie się!!!
mind trainee
post 21.12.2007 - 19:33
Post #1

Guests

4. Jak chrześcijanin powinien zachować się w przypadku zetknięcia z oneironautyką:
- zapytaj od czego pochodzi nazwa orienonautyka i skąd wywodza się stosowane tam metody.
- zapytaj dlaczego orienonauci tak często i brutalnie atakują Kościół i Chrystusa.
- zapytaj dlaczego wbrew nauce Chrystusa propagują rozpustę, wyuzdanie i perwersję oraz przeczą nauce Zbawiciela twierdząc, że dokonywanie tego w świadomym śnie nie jest złe, a wręcz przeciwnie twierdzą, że to właściwe.
- zapytaj o opętania i uboczne skutki świadomego śnienia i dlaczego psychiatrzy przestrzegają przed tą niebezpieczną zabawą.
- zapytaj czy to prawda, że LD prowadzi wprost w objęcia narkomani.

Jak prawdziwy OBE Nauta powinien reagować na ataki ze strony kościoła?
-zapytaj "gdy się masturbujesz gdzie jesteś?...." hehe

Reszta Tutaj
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
MetaPsyche
post 21.12.2007 - 23:50
Post #2

Niepoprawny racjonalista
Grupa: Podróżnicy
Nr użytkownika: 703

CYTAT(mind trainee @ 21.12.2007 - 20:33) *
4. Jak chrześcijanin powinien zachować się w przypadku zetknięcia z oneironautyką:
- zapytaj od czego pochodzi nazwa orienonautyka i skąd wywodza się stosowane tam metody.
- zapytaj dlaczego orienonauci tak często i brutalnie atakują Kościół i Chrystusa.
- zapytaj dlaczego wbrew nauce Chrystusa propagują rozpustę, wyuzdanie i perwersję oraz przeczą nauce Zbawiciela twierdząc, że dokonywanie tego w świadomym śnie nie jest złe, a wręcz przeciwnie twierdzą, że to właściwe.
- zapytaj o opętania i uboczne skutki świadomego śnienia i dlaczego psychiatrzy przestrzegają przed tą niebezpieczną zabawą.

Jak prawdziwy OBE Nauta powinien reagować na ataki ze strony kościoła?
-zapytaj "gdy się masturbujesz gdzie jesteś?...." hehe

Reszta Tutaj

Gdyby mi ktos takie pytania zadał:
nazwa to tylko nazwa.

to się raczej tyczy OBEnautów a i tak tylko małej ich części ;]

znów uogólnienie. Dotyczy to małej części oneironautów

znany amerykański psycholog lub psychiatra prowadzi badania nad LD - nie zauważył w tym zjawisku nic niebezpiecznego czy szkodniwego ;]

To nie prawda. Ja zainteresowałem się LD jak przestałem ćpać. To mi chyba pomaga nie wrócić do narkomani ;]
Profile CardPM
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic