Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

oobe.pl

Start Porady Roberta
Monroe
Porady Brucea
Moena
Porady Darka
Sugiera
Park Forum
Notatki
Arty
> Forum Ewangelizacyjne O Obe/ld, Strzeżcie się!!!
mind trainee
post 21.12.2007 - 19:33
Post #1

Guests

4. Jak chrześcijanin powinien zachować się w przypadku zetknięcia z oneironautyką:
- zapytaj od czego pochodzi nazwa orienonautyka i skąd wywodza się stosowane tam metody.
- zapytaj dlaczego orienonauci tak często i brutalnie atakują Kościół i Chrystusa.
- zapytaj dlaczego wbrew nauce Chrystusa propagują rozpustę, wyuzdanie i perwersję oraz przeczą nauce Zbawiciela twierdząc, że dokonywanie tego w świadomym śnie nie jest złe, a wręcz przeciwnie twierdzą, że to właściwe.
- zapytaj o opętania i uboczne skutki świadomego śnienia i dlaczego psychiatrzy przestrzegają przed tą niebezpieczną zabawą.
- zapytaj czy to prawda, że LD prowadzi wprost w objęcia narkomani.

Jak prawdziwy OBE Nauta powinien reagować na ataki ze strony kościoła?
-zapytaj "gdy się masturbujesz gdzie jesteś?...." hehe

Reszta Tutaj
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Artur_flyer
post 21.12.2007 - 20:33
Post #2

Guests

CYTAT(mind trainee @ 21.12.2007 - 19:33) *
4. Jak chrześcijanin powinien zachować się w przypadku zetknięcia z oneironautyką:
- zapytaj od czego pochodzi nazwa orienonautyka i skąd wywodza się stosowane tam metody.
- zapytaj dlaczego orienonauci tak często i brutalnie atakują Kościół i Chrystusa.
- zapytaj dlaczego wbrew nauce Chrystusa propagują rozpustę, wyuzdanie i perwersję oraz przeczą nauce Zbawiciela twierdząc, że dokonywanie tego w świadomym śnie nie jest złe, a wręcz przeciwnie twierdzą, że to właściwe.
- zapytaj o opętania i uboczne skutki świadomego śnienia i dlaczego psychiatrzy przestrzegają przed tą niebezpieczną zabawą.
- zapytaj czy to prawda, że LD prowadzi wprost w objęcia narkomani.

Jak prawdziwy OBE Nauta powinien reagować na ataki ze strony kościoła?
-zapytaj "gdy się masturbujesz gdzie jesteś?...." hehe

Reszta Tutaj

Ejj no ja kocham Chrystusa, naprawdę.
Stosuję się do jego nauk hihihi, nauki kościoła to już inna bajka. Kościół to dogmaty, zakazy, nakazy.
A Chrystus uczył miłości.....
Tzn. Chrystus nie jest żadnym mistrzem dla mnie. Chodzi o Miłość, on mówił o miłości i o tym że każdy z nas jest Bogiem :)..........(mam nadzieję, że dobrze rozumiecie Artiego hihi)

Jak ktoś chce się pośmiać lub zapłakać to proszę bardzo
Robiliśmy z Pieczywo i paroma innymi obemaniakami rebelię na katolik.pl hehehe :)

http://www.dyskusje.katolik.pl/viewtopic.php?t=11820(arturflyer pojawia się dopiero na drugiej stronie hihihi)

PS.> Pobiegałem sobie, ułaaa, ale mi dobrze. Nie ma to jak ruch na świeżym powietrzu.........mrozik hihihi
+Quote Post
mind trainee
post 22.12.2007 - 11:13
Post #3

Guests

CYTAT(Artur_flyer @ 21.12.2007 - 20:33) *
Ejj no ja kocham Chrystusa, naprawdę.
Stosuję się do jego nauk hihihi, nauki kościoła to już inna bajka. Kościół to dogmaty, zakazy, nakazy.
A Chrystus uczył miłości.....
Tzn. Chrystus nie jest żadnym mistrzem dla mnie. Chodzi o Miłość, on mówił o miłości i o tym że każdy z nas jest Bogiem :)..........(mam nadzieję, że dobrze rozumiecie Artiego hihi)

Nie chciałem przez swojego posta dyskredytować Chrystusa. Myślę podobnie jak Ty Arti. Gdyby ludzie żyli wg nauki Chrystusa świat wyglądał zupełnie inaczej. Ale niestety KK wszystko poprzeinaczał i zrobił ludziom wodę z mózgu. Oczywiście śmieję się z tłumaczeń KK dleczego LD jest złe. Strasznie ograniczeni oni są. Co to za argument że LD wywodzi się stąd czy stamtąd? Co to ma do rzeczy? Hitler nosił wąsik, więc noszenie wąsów jest złe... i jak tu z takimi ludźmi rozmawiać?
+Quote Post

Go to the top of the page
Start new topic