CYTAT
Dobrze, gdy to zrobisz, będzie to dla Ciebie swojego rodzaju nagroda. Ja najczęściej w tym czasie masturbuję się. Chyba Cienie zgorszyłem? Nie robisz tego? A, to przepraszam. Znaczy, że należysz do tego jednego procenta populacji - odsetku, który nie przyznaje się, że to robi. Jeżeli nadal twierdzisz uparcie, że tego nie robisz, owszem wierzę Ci. Nie robisz tego w FŚ, tylko nieświadomie w OSPUO - zaspakajasz swój popęd seksualny w czasie snu. Sorry za dygresję, lećmy dalej.
Jak widać sam Darek właściewie mi to zalecił na tej stronie:
Porady Darka SugieraWięc przestajńcie się mnie czepiać. Może macie rację jak ktośtam powiedział:
CYTAT( @ 21.12.2007 - 09:37)

Może nie masturbuj się do końca, powiedz sobie że dokończysz jak wyjdziesz, a jak nie to ch***... celibat na całe życie :)
I to teraz stosuje :)
CYTAT(VegOo. @ 21.12.2007 - 22:29)

Nie przejmuj się jeżeli nie uda Ci się wyjśc, najwyżej nie zaznasz tej opisywanej na tym forum przez 'Oobemaniaków' MIŁOŚCI.
No właśnie jak na razie to prosze moich NP a oni chyba na mnie leją bo jak dotąt jak już byem w płytkim OP (mój notatnik) to jakoś żadnej MIŁOŚCI NIE POCZUŁEM :/. Ehh moze trzeba więcej prosić...
P.S. Temat uważam za zamknięty.