CYTAT
Chciałem żeby było szybko łatwo i przyjmnie oraz aby ten sposób nie zmuszał nas do wiary w żadne czakry czy punkty energetyczne.
Z rozpędu wymieniono nawet te trudne sposoby.Tak więc łatwo i przyjemnie nie będzie, ale przynajmniej w czakry nie trzeba wierzyć;)
Wszystko co napisał jest prawdą, ale mały bałagan się zrobił. Usystematyzuje. Mam nadzieję, że Pyrokar nie będzie zły..^^
1. Białe Światło służy do ochrony nie do leczenia/uzdrawiania.
2. Zastosowanie kolorów przy precyzowaniu wysyłanej energii również bardzo proste i skuteczne.
3.Zastosowanie Światła Miłości!(Dobrze opisane)
4. Pyrokar wspomniał o afirmacjach. Przy samoleczeniu najpopularniejsza jest Bezwzględnego Wybaczania:
"
Niezależnie z czym związane jest to uczucie , wybaczam mu całkowicie i nie ma ono już dla mnie znaczenia."Niby nic a siła jest potężna...
5. Duchowi pomocnicy, pyrokarowi chodziło zapewne o myślokształty naszych niefizycznych mentorów. Leczenie myślokształtami też jest skuteczne aczkolwiek chyba najtrudniejsze(bo w FŚ ich nie widać^^ i ciężko jest skorygować wadliwy myślokształt)
6.Grokking nie jest metodą uleczania, a jedynie procesem stwarzającym lepsze warunki. Łatwiej jest harmonizować przepływ energii u siebie jak wiesz co cię boli, niż u kogoś kto ci pokazuje palcem miejsce bólu.
7. Haipule-długotrwałe i regularne koncentrowanie się na danej części ciała która jest trwale uszkodzona(gdyż jest to metoda o sile długoterminowej). Do uleczenia dochodzi po przez formę wizualizacji(nietrudne a skuteczne tylko trzeba regularnie powtarzać).
No to miłego testowania i udoskonalania:D:D
Healerem być...^^