|
|
19.02.2007 - 15:26
|
|
|
Znajomy Rodziny ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Stosuje metode 4+1 wprowadzam sie w trans ale nie moge se wyobrazić wspinaczki po linie prubowałem terz inne metody i ciężko jest jakaś inna metoda za pomoc z góry Thx
aha podczas transu przestaje czuć nogi ręce tułów ale kark nie moge rozlużnieć |
|
|
|
![]() |
23.02.2007 - 12:34
|
|
|
Dusza Towarzystwa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Podróżnicy Notatnik |
Wiesz Adi, mam pewna technike, ale moze ci sie wydac troche dziwna (dla mnie jest natomiast bardzo skuteczna).
1) Robisz to co zwykle do oobe - relaks, wygodna pozycja 2) Koncentrujesz sie na najpiekniejszej rzeczy, osobie, idei jaka sobie mozesz wyobrazic(moze byc wymyslone) (powinienes poczuc takie lekkie wibracje i cieplo rozchodzace sie po ciele) 3) Wlasnie polaczyles sie ze swoim Wyzszym Ja - stanem swiadomosci bedacym w ciaglym nieprzerwanym kontakcie z Bogiem (czy w cokolwiek wierzysz) i ze swiatem Astralnym 4) Teraz popros swoje WJ o pomoc w Oobe 5) W tym momencie mozesz juz przejsc do Oobe, ale ja zwykle wyobrazam sobie najukochansza osobe na swiecie co wzmacnia wibracje i dopiero zaczynam robic oobe 6) W tym momencie nie powinienes miec juz problemow z wyjsciem reszta ciala bo -> twoj umysl jest w stanie kontaktu z WJ wiec teoretycznie juz wyszedl, a twoje serce stara sie wyjsc by za wszelka cene spotkac Astralna projekcje najpiekniejszego czegos co sobie wyobrazasz -> i masz glowe i klatke piersiowa z glowy, a przy okazji juz zapewnione poczatkowe wibracje. |
|
|
|
Adi Mam problemy z wizualizacją 19.02.2007 - 15:26
ketrab CYTAT(Adi @ 19.02.2007 - 15:26) Stos... 19.02.2007 - 16:08
Aslan Technika liny jest polecana dla osób ktor się zn... 19.02.2007 - 19:07
Adi ja czuje jak leże tak jak bym miał 4 nogi i 4 re... 20.02.2007 - 16:56
Adi Dzięki za podpowiedz i pozdrowienia 26.02.2007 - 19:37![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park |