oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Mam problemy z wizualizacją
Adi
post 19.02.2007 - 15:26
Post #1

Znajomy Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Stosuje metode 4+1 wprowadzam sie w trans ale nie moge se wyobrazić wspinaczki po linie prubowałem terz inne metody i ciężko jest jakaś inna metoda za pomoc z góry Thx
aha podczas transu przestaje czuć nogi ręce tułów ale kark nie moge rozlużnieć
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
Pyrokar1990
post 23.02.2007 - 12:34
Post #2

Dusza Towarzystwa
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Wiesz Adi, mam pewna technike, ale moze ci sie wydac troche dziwna (dla mnie jest natomiast bardzo skuteczna).

1) Robisz to co zwykle do oobe - relaks, wygodna pozycja
2) Koncentrujesz sie na najpiekniejszej rzeczy, osobie, idei jaka sobie mozesz wyobrazic(moze byc wymyslone) (powinienes poczuc takie lekkie wibracje i cieplo rozchodzace sie po ciele)
3) Wlasnie polaczyles sie ze swoim Wyzszym Ja - stanem swiadomosci bedacym w ciaglym nieprzerwanym kontakcie z Bogiem (czy w cokolwiek wierzysz) i ze swiatem Astralnym
4) Teraz popros swoje WJ o pomoc w Oobe
5) W tym momencie mozesz juz przejsc do Oobe, ale ja zwykle wyobrazam sobie najukochansza osobe na swiecie co wzmacnia wibracje i dopiero zaczynam robic oobe
6) W tym momencie nie powinienes miec juz problemow z wyjsciem reszta ciala bo -> twoj umysl jest w stanie kontaktu z WJ wiec teoretycznie juz wyszedl, a twoje serce stara sie wyjsc by za wszelka cene spotkac Astralna projekcje najpiekniejszego czegos co sobie wyobrazasz -> i masz glowe i klatke piersiowa z glowy, a przy okazji juz zapewnione poczatkowe wibracje.
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park