oobe.pl

Witaj Gościu ( Zaloguj | Rejestruj )

> Czy Jestem Az Tak Beznadziejny?
Saber
post 21.10.2006 - 07:01
Post #1

Gość Rodziny
*
Grupa: Podróżnicy

O OOBE dowiedziałem sie pare dni temu , ale nie mialem za bardzo kiedy cwiczyc , przedwczoraj zdawalo mi sie ze przez chwile czulem wibracje , a dzisiejszej nocy totalna klapa , polozylem sie o 21 , wstalem o 3 , o 4 polozylem sie znowu , probowalem osiagnac stan releksacji , ale nie moglem , wiem ze aby osiagnac wibracje nalezy skupic sie na ciemnosci przed oczami , lecz gdy ja to robie zaczynaja bolec mnie oczy i brew zaczyna mi skakac, chyba jestem za bardzo zwiazany do ciala fizycznego , mam glupie pytanie gdy skupiacie sie na ciemnosci to jak to robicie skupiacie wzrok na ciemnosci znajdujacej sie przed wami , czy rozluzniacie sie calkowicie i koncentrujecie sie na ciemnosci "wyobrazonej" , nie wiem jak to nazwac....... chyba jestem poprostu kompletnym beztalęciem.....myslalem ze w drugim swiecie bede mogl byc wreszcie soba i byc wolnym.... szkoda ze nie potrafie sie wyzwolic.......... wiem ze moze troche ciezko zrozumiec o co mi chodzi.... wiec poprostu spytam , jaki jest najlepszy spobo na osiagniecie wibracjii , jak juz osiagne wibracje to dopiero bede sie martwil wyjsciem
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
blazibboy
post 23.02.2007 - 17:46
Post #2

Członek Rodziny
Grupa: Podróżnicy

Notatnik

Omg... Weźcie mi też pomóżcie bo normalnie nic z tego!!! Ćwicze już miesiąć i nigdy nie miałem wibracji :(. Tylko raz przy BWG czułem jakbym się huśtał na chamaku. Po technice 4 + 1 też nigdy nie mam wibracji tylko taki pisko-szum. :(. Dzisiaj spróbowałem po raz kolejny. Warunki były wręcz idealne. Położyłem się fajnie, ładnie. W pewnym momencie usłyszałem jak chrapie, zrobiło mi się gorąco i tyle z tego było. A wszystko robiłem dobrze :/. Ja już tego nie wytrzymuje. Cały czas starałem się zasnąć i też nic z tego. Dodam, że jestem osobą, która W ŻYCIU nie zasnęłaby w pozycji leżącej na plecach. Nie wiem czy to mi pomaga utrzymać świadomość, czy przeszadza dojść do granicy snu i jawy. Nic już nie wiem...
Go to the top of the page

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Wersja Lo-Fi OOBE Porady Roberta Monroe Porady Brucea Moena Porady Darka Sugiera Kontakt Park